Συνάντηση ΠΑΣΟΚ με Χατζηδάκη

Συνάντηση ΠΑΣΟΚ με Χατζηδάκη

 

Συνάντηση με τον υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Κωστή Χατζηδάκη και με την διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ, είχε αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η πορεία της υλοποίησης του προγράμματος παραχώρησης των περιφερειακών αεροδρομίων.

Ο εισηγητής της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ για θέματα Δημόσιων Έργων, Μεταφορών και Δικτύων, Νίκος Σηφουνάκης, χαρακτήρισε «ουσιαστική» τη συνάντηση, ενώ όπως δήλωσε, θα υπάρξει και άλλη συνάντηση, αυτή τη φορά με τους επιτελείς, τους υπευθύνους και τους συνεργάτες του Κωστή Χατζηδάκη.

 «Ο Υπουργός και οι συνεργάτες του, όπως και η διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ, μας έκαναν μια πρώτη παρουσίαση και κατέθεσαν τις πρώτες σκέψεις οι οποίες υπάρχουν. Από εκεί και πέρα, κι εμείς, καταθέσαμε κάποιες δικές μας ουσιαστικές σκέψεις, που έχουν να κάνουν με τον ανταγωνισμό – ο οποίος βεβαίως πρέπει να δημιουργηθεί – με τις προϋποθέσεις που τίθενται και από τις δεσμεύσεις της χώρας μας. Το ουσιαστικό είναι η αναβάθμιση της παροχής υπηρεσιών στα αεροδρόμια, που πρέπει να συνδυάζεται με το συμφέρον βεβαίως της χώρας και με την ανταγωνιστικότητα. Η ποιότητα δηλαδή του προϊόντος με την ανταγωνιστικότητα της χώρας μας και των αεροδρομίων», ανέφερε μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Σηφουνάκης.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ