Συνάντηση Παναγιωτόπουλου με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Συνάντηση Παναγιωτόπουλου με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

 

Mε αντιπροσωπεία  του  Τμήματος Πολιτισμού και Αθλητισμού  του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ συναντήθηκε σήμερα  στο υπουργείο ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος.

Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ αποτελείτο από  τον υπεύθυνο του Τομέα Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού Τάσο Κουράκη βουλευτή  Α΄ Θεσσαλονίκης ,  τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο  του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Παναγιώτη Κουρουπλή βουλευτή Β΄ Αθηνών   και τους βουλευτές  που μετέχουν στο Τμήμα  Πολιτισμού και Αθλητισμού : Πέτρο  Τατσόπουλο βουλευτή Β΄Αθηνών , Γιώργο Πάντζα , βουλευτή Περιφέρειας Αττικής , Μαρία Κανελλοπούλου , βουλευτή Αχαΐας, Ευγενία(Τζένη) Βαμβακά, βουλευτή Β΄ Πειραιά και Έφη Γεωργοπούλου-Σαλτάρη, βουλευτή Ηλείας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού, στην πρώτη συνάντηση γνωριμίας, που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, ο κ. Παναγιωτόπουλος ενημέρωσε την αντιπροσωπεία των βουλευτών για  τα θέματα  του υπουργείου, ενώ η επιτροπή των βουλευτών έθεσε στον υπουργό  τις  προτεραιότητες της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στα θέματα του Πολιτισμού και του Αθλητισμού.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ