Συνάντηση Παναγιωτόπουλου με Προεδρεία Απόστρατων

Συνάντηση Παναγιωτόπουλου με Προεδρεία Απόστρατων

 

Με τα Προεδρεία των Ενώσεων Αποστράτων των Ενόπλων Δυνάμεων συναντήθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Παναγιωτόπουλος. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τις Ενώσεις και τους απόστρατους των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης οι Υφυπουργοί Εθνικής Άμυνας κ.κ. Παναγιώτης Καράμπελας και Δημήτριος Ελευσινιώτης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Αντώνιος Τσαντηράκης και ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Γκίνης.

 

«Θέλω να ευχαριστήσω τους Προέδρους και τα Προεδρεία, τα μέλη των Προεδρείων των θεσμικών Ενώσεων Αποστράτων των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας μας και να τονίσω ότι η μεγαλύτερη αποστολή που έχουμε αυτήν την περίοδο είναι να ανακουφίσουμε αυτούς τους ανθρώπους, να τους πάρουμε ένα σημαντικό μέρος από το βάρος που σηκώνουν στην καθημερινότητά τους. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Είναι δύσκολα. Το ξέρουμε όλοι.  Αλλά βήμα-βήμα, σκαλοπάτι-σκαλοπάτι προς τα πάνω, νομίζω ότι κάτι μπορούμε να πετύχουμε, όλοι μαζί», ανέφερε μετά τη συνάντηση ο κ. Παναγιωτόπουλος.

 

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος, Αντιναύαρχος Σπυρίδων Περβαινάς, ευχαρίστησε τους υφυπουργούς αλλά και την στρατιωτική ηγεσία τονίζοντας ότι  «αναγνωρίζουμε ότι προσπαθείτε και εσείς και η υπόλοιπη φυσική και στρατιωτική ηγεσία να επιλύσετε τα προβλήματα.

«Μας ικανοποιεί ότι ο Πρωθυπουργός θα μας δεχτεί, οπότε θα έχουμε την δυνατότητα να του αναλύσουμε εις βάθος, με πραγματικά και αντικειμενικά στοιχεία, το πρόβλημα το οποίο βιώνουμε.  Και βεβαίως, εμείς δεν διεκδικούμε να είμαστε ξεχωριστά από τον υπόλοιπο Ελληνικό Λαό. Διεκδικούμε οποιεσδήποτε -έστω και κατά την κρίση μας- αδικίες έχουν γίνει στις περικοπές των αποστράτων, να εξομαλυνθούν.  Δεν διεκδικούμε κάτι ξεχωριστό από τον υπόλοιπο Ελληνικό Λαό και γνωρίζουμε ότι η χώρα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη δημοσιονομική κρίση», κατέληξε ο κ. Περβαινάς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ