Συνάντηση Λεβέντη – Μπαρόζο σε διεθνές οικονομικό συνέδριο στη Νέα Υόρκη

Κάλεσμα σε επενδυτές από ολόκληρο τον κόσμο έκανε το πρωί της Δευτέρας από το βήμα του διεθνούς οικονομικού συνεδρίου Concordia, στην Νέα Υόρκη, o πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Ο κ. Λεβέντης που μίλησε σε επενδυτές, παρουσία πολλών ηγετών από την Ευρώπη, την Ασία, και τα Βαλκάνια, μεταξύ αυτών, ο πρώην επίτροπος της ΕΕ Μ. Μπαρόζο, τόνισε την ανάγκη για ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, λέγοντας πως “η χώρα μου δεν χρειάζεται άλλα δάνεια, αυτό που πρέπει να γίνει τώρα είναι επενδύσεις. Χρειαζόμαστε ευκαιρίες και όχι δανεικά, θα πρέπει να χτυπηθούν οι παθογένειες και να γίνουν μεταρρυθμίσεις”.

Ο κ. Λεβέντης μίλησε ακόμη και για το προσφυγικό ζητώντας από την διεθνή κοινότητα να πιέσει την Τουρκία, ώστε να εφαρμόσει την συμφωνία που έχει κάνει με την ΕΕ.

Στο περιθώριο του συνεδρίου ο κ. Λεβέντης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Μ. Μπαρόζο, αλλά και με Αμερικανούς επιχειρηματίες που βρίσκονται στο συνέδριο.

Επίσης, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είχε συνάντηση με τον Κύπριο διαπραγματευτή Α. Μαυρογιάννη, όπου και του εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση του κόμματος του, αλλά και ολόκληρου του ελληνικού λαού στην προσπάθεια για μια βιώσιμη και δίκαιη λύση του Κυπριακού.

Τον κ. Λεβέντη συνοδεύουν στο ταξίδι του στην Αμερική οι βουλευτές Μ. Γεωργιάδης και Γ. Κατσιαντώνης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση του Θεοδωράκη στον Λεβέντη: Είναι καταπατητής συχνοτήτων

Λεβέντης: Ο Τσίπρας έχει μπροστά του έναν Γολγοθά – ΒΙΝΤΕΟ

Λεβέντης: Αν μπούμε σε κυβέρνηση με τον Τσίπρα, να μην ψηφίσει ούτε ένας Ένωση Κεντρώων – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ