Συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον χαμό της 16χρονης κόρης του Νίκου Νικολόπουλου

Σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα την προσεχή Τρίτη (6/6) συμπληρώνεται ένας χρόνος από την απώλεια της Νίκης Νικολοπούλου, η οποία παραμένει ολοζώντανη στις καρδιές του Νίκου Νικολόπουλου, της Τασίας Μανωλοπούλου-Νικολοπούλου, της Αφροδίτης, του Γιάννη και του Ανδρέα και όχι μόνο.

Συγγενείς και καλοί φίλοι κρατούν άσβεστη τη θύμηση της Νικούλας μέσα τους.

Το πρωί του Σαββάτου θα προσευχηθούν στο εκκλησάκι που βρίσκεται στον περίβολο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας («Παναγία η Βοήθεια») και θα μνημονεύσουν το φτερούγισμα της στην αθανασία.

Η οικογένεια του ανεξάρτητου βουλευτή επέλεξε, για το ετήσιο μνημόσυνο, το εν λόγω εκκλησάκι, γιατί από εκεί ξεκίνησε το αγγελικό ταξίδι της Νίκης προς τον ουρανό κι αφού λίγες στιγμές νωρίτερα είχαν προσφερθεί ζωτικά όργανά της σε πάσχοντες συνανθρώπους μας.

Η οικογένεια, ετοίμασε με περισσή διακριτικότητα την τελετή, όμως το απέριττο αυτής υποχωρεί μπροστά στο συγκλονιστικό μήνυμα που εξέπεμψε πέρυσι τέτοια εποχή το απροσδόκητο τέλος της.

Η οικογένεια εξέφρασε πολλαπλά μηνύματα στήριξης των παιδιών που κινούνται στο φάσμα του αυτισμού και έδωσε ένα γενναίο παράδειγμα της ανεκτίμητης αξίας που έχει η δωρεά οργάνων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ