Συμφωνία στο πλαίσιο της λαϊκής εντολής ο στόχος της κυβέρνησης

Η θέση της κυβέρνησης για την ανάγκη επίτευξης μιας αμοιβαία επωφελούς συμφωνίας που θα κινείται στο πλαίσιο της πρόσφατης λαϊκής εντολής, επιβεβαιώθηκε στην σημερινή μαραθώνια συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στη συνεδρίαση, αναφέρουν κυβερνητικοί κύκλοι, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ενημέρωσε τους Υπουργούς, σχετικά με την πορεία των διαπραγματεύσεων που λαμβάνουν χώρα σε όλα τα επίπεδα και προσθέτουν ότι ενημέρωση έγινε και από τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης Γ. Δραγασάκη, τον Υπουργό Οικονομικών Γ. Βαρουφάκη και τον Αν. Υπουργό Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων Ευ. Τσακαλώτο.

Στο κυβερνητικό συμβούλιο συζητήθηκε επίσης η αυριανή συνεδρίαση του Eurogroup, στην οποία η ελληνική Κυβέρνηση θα εκπροσωπηθεί από τον Υπουργό Οικονομικών Γ. Βαρουφάκη, συνοδευόμενο από τον Πρόεδρο του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων Γ. Χουλιαράκη.

Στο Eurogroup, αναφέρουν οι ίδιοι κύκλοι, η ελληνική κυβέρνηση αναμένει να υπάρξει καταγραφή της σημαντικής προόδου που έχει γίνει στις διαπραγματεύσεις, καθώς επίσης αναμένει να επιβεβαιωθεί στην πράξη η πρόθεση των εταίρων και των θεσμών για μία αμοιβαία επωφελή συμφωνία, στο πλαίσιο τόσο των συμφωνιών όσο και της Δημοκρατίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.  

 

Διαβάστε επίσης

Τσίπρας: Θέλουμε στο Eurogroup να υπάρξει σαφής καταγραφή της προόδου

Σε εξέλιξη η συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου 

Καμμένος: Αισιόδοξος για το Eurogroup της Δευτέρας – ΒΙΝΤΕΟ

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.