Στρατούλης: Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα στο Brussels Group

Με δυσκολία συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στα τεχνικά κλιμάκια του Brussels Group, όπως τόνισε ο Δημήτρης Στρατούλης μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real Fm 97,8.

«Στο Brussels group είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα», είπε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης αποκαλύπτοντας ότι οι θεσμοί έχουν επαναφέρει παλαιότερες αξιώσεις τους για μειώσεις μισθών και συντάξεων.

«Αυτοί κινούνται στην ίδια λογική που κινούνταν επί Χαρδούβελη. Ζητάνε αυτά που ζητούσαν από τον κ. Χαρδούβελη και δεν τους τα έδινε», προσέθεσε ο κ. Στρατούλης.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Νίκου Παππά για την τήρηση της κομματικής πειθαρχίας απέναντι στη συμφωνία που θα φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή, διεμήνυσε πως «αυτή η κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάνει ταπεινωτική υποχώρηση» και ότι δεν θα τεθούν τέτοια ζητήματα καθώς δεν πρόκειται να έρθει μια κακή συμφωνία.

«Για να πετύχεις σε αυτή τη συμφωνία πρέπει να δείχνεις ότι είσαι έτοιμος για τη ρήξη», υπογράμμισε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης ενώ ξεκαθάρισε πως η κυβέρνηση είναι έτοιμη να στηρίξει τη χώρα και τον ελληνικό λαό ακόμα και σε ενδεχόμενη αποτυχία.

Τέλος, υποστήριξε ότι η κυβέρνηση δεν θα υπογράψει νέο μνημόνιο καθώς κάτι τέτοιο θα ήταν χειρότερο ακόμη και από τη χρεοκοπία.

Ακούστε το ηχητικό:

Διαβάστε επίσης:

Ο Άδωνις θέτει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΝΔ

Iskra: Να αποκρούσει η κυβέρνηση τους εκβιασμούς

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ