Στον Μεϊμαράκη η ΑΔΕΔΥ

Στον Μεϊμαράκη η ΑΔΕΔΥ

 

Την υπόσχεση, ότι θα μεταφέρει στον πρωθυπουργό το αίτημα να μην γίνουν απολύσεις στο δημόσιο τομέα έδωσε, σύμφωνα με τους εκπροσώπους των συνδικάτων, ο πρόεδρος της Βουλής, Βαγγέλης Μεϊμαράκης στην αντιπροσωπεία της ΑΔΕΔΥ, που τον επισκέφθηκε το μεσημέρι.

 

Οι συνδικαλιστές της ΑΔΕΔΥ απευθύνθηκαν στον πρόεδρο της Βουλής κατά τη διάρκεια της σημερινής διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Αποκέντρωσης εφόσον δεν μπόρεσαν να συναντήσουν τον Αντώνη Μανιτάκη που απουσίαζε.

 

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ Κώστα Τσικρικά, ο κύριος Μεϊμαράκης έδειξε κατανόηση στις θέσεις των συνδικαλιστών που ζήτησαν αφενός να μην στοχοποιούνται οι δημόσιοι υπάλληλοι, εξαιτίας μεμονωμένων περιστατικών, γιατί σε αυτούς βασίζεται η λειτουργία του κράτους και αφετέρου να γίνει καλύτερη αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού.

 

«Αιτία έκρηξης πολέμου» χαρακτήρισε ενδεχόμενες απολύσεις στο Δημόσιο ο Γενικός Γραμματέας της ΑΔΕΔΥ, Ηλίας Ηλιόπουλος, ενώ ο πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ, Θέμης Μπαλασόπουλος, ζήτησε από τους δημάρχους «να μην υπογράψουν απολύσεις εργαζομένων».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ