Στον Εισαγγελέα ο ΣΥΡΙΖΑ για την ΕΡΤ

Την εκτελούσα χρέη εισαγγελέως Αρείου Πάγου, Ευτ. Κουτσαμάνη, επισκέφθηκαν το πρωί οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου και... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Στον Εισαγγελέα ο ΣΥΡΙΖΑ για την ΕΡΤ

 

Την εκτελούσα χρέη εισαγγελέως Αρείου Πάγου, Ευτ. Κουτσαμάνη, επισκέφθηκαν το πρωί οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου και Παναγιώτης Κουρουμπλή, ζητώντας της να προχωρήσει «σε επείγουσα διερεύνηση ποινικών αδικημάτων που σχετίζονται με την παράνομη διάλυση της ΕΡΤ και την αυθαίρετη διακοπή εκπομπής και αναμετάδοσης του σήματος στην επικράτεια και το εσωτερικό».

Οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης επικαλέστηκαν στο αίτημά τους «αδικήματα που στρέφονται ευθέως κατά της λειτουργίας του δημοκρατικού πολιτεύματος των δικαιωμάτων των πολιτών και των εθνικών συμφερόντων της χώρας».

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.