Στο «σφυρί» η Mercedes του Εθνάρχη

Στο «σφυρί» η Mercedes του Εθνάρχη

Η δημοπρασία θα γίνει στις 14 Ιουνίου στο «Astir Palace Resort» και η αναμενόμενη τιμή κυμαίνεται μεταξύ 20.000 και 25.000 ευρώ.

Έντονες μνήμες ξυπνά στους παλαιότερους η είδηση της δημοπρασίας στην οποία βγαίνει σε λίγες ημέρες, η Mercedes που χρησιμοποιούσε ο ιδρυτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Το αυτοκίνητο συμπεριλαμβάνεται στη σχετική λίστα μαζί με άλλα 130 τουλάχιστον κλασικά αυτοκίνητα που βγαίνουν στο «σφυρί» από τον βρετανικό οίκο Coys, στις 14 Ιουνίου στο «Astir Palace Resort» στην Αθήνα.

Η τιμή της εν λόγω Mercedes με προφανή την τεράστια ιστορική και συμβολική αξία της, εκτιμάται από τους ειδικούς ότι είναι πολύ πιθανόν να κυμανθεί μεταξύ 20.000 και 25.000 ευρώ.

Δύο είναι οι λόγοι σύμφωνα με τις ίδιες πηγές (θωρακισμένη Mercedes-Benz 500 SEL W 126), μπορεί να εξασφαλίσει αυτή την τιμή: Αφενός –και κυρίως αυτό-ο πρώην κάτοχος του (που από μόνο του το γεγονός μπορεί να προσελκύσει πάρα πολλούς ενδιαφερόμενους) και αφετέρου από το γεγονός ότι ακόμα και τώρα είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Πηγή: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ