Στο λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας ο Καμμένος

Στο λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας ο Καμμένος

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας επισκέφθηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Θεσπρωτία.

Συναντήθηκε με τον Κεντρικό Λιμενάρχη, τους αξιωματικούς, τους υπαξιωματικούς και τους λιμενοφύλακες, με τους οποίους συζήτησαν τα θέματα που αφορούν το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας και το Λιμενικό Σώμα.

«Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή επισκέφθηκα το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας. Επιθυμώ να συγχαρώ ιδιαίτερα τον κ. Λιμενάρχη και το προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου για τις μεγάλες επιτυχίες στην αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης και στη δίωξη των ναρκωτικών», σχολίασε αρχικά στην τοποθέτηση του ο Πάνος Καμμένος και συνέχισε:

«Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας σχηματίζει τις περισσότερες δικογραφίες μετά το αστυνομικό τμήμα Ομονοίας. Αποτελεί λαμπρό παράδειγμα για το Λιμενικό Σώμα, που παρά τις αντίξοες συνθήκες, την επίθεση στα οικονομικά των Λιμενικών, τη στέρηση ακόμα και του δικαιώματος της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, οι άνδρες και οι γυναίκες του Λιμενικού Σώματος συνεχίζουν και επιτελούν ευόρκως το καθήκον τους.»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ