Στο ίδιο κελί Μιχαλολιάκος-Λαγός-Πατέλης

Στο ίδιο κελί Μιχαλολιάκος-Λαγός-Πατέλης

 

Στο ίδιο κελί θα περάσουν την πρώτη τους νύχτα τη φυλακή ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Γιάννης Λαγός και ο Γιώργος Πατέλης, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο αρχηγός και ο βουλευτής της Χ.Α., ο “πυρηνάρχης” της οργάνωσης στη Νίκαια και η ανθυπαστυνόμος της Ασφάλειας Πειραιά, πέρασαν το κατώφλι των φυλακών Κορυδαλλού το απόγευμα συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. 

Αρχικά, ήταν να μεταφερθούν στην 6η πτέρυγα των φυλακών, τη λεγόμενη ” VIP”, όπου βρίσκεται και ο Άκης Τσοχατζόπουλος, όμως υπήρξαν εντονότατες αντιδράσεις από τους κρατούμενους που διεμήνυσαν ότι είναι ανεπιθύμητοι. Μάλιστα, την ώρα που έφτανε η αυτοκινητοπομπή στον Κορυδαλλού ακούστηκαν φωνές και συνθήματα από κρατούμενους της 1ης και 2ης πτέρυγας που βρίσκονται πολύ κοντά στο δρόμο.

Τελικά, αποφασίστηκε να μεταφερθούν σε ανακαινισμένη πτέρυγα των γυναικείων φυλακών , σε ειδικά ανακατασκευασμένα κελιά, στα οποία δεν έχει κρατηθεί κανένας άλλος μέχρι στιγμής .  Η συγκεκριμένη πτέρυγα απέχει μόλις 50 μέτρα από τα κελιά όπου βρίσκονται οι κρατούμενοι για την 17Ν.

Ο «πυρηνάρχης» της Νίκαιας, Γιώργος Πατέλης, δεν θα παραμείνει ωστόσο στον Κορυδαλλό καθώς αύριο θα μεταφερθεί στο κατάστημα Μαλανδρίνου Βόλου, ενώ η προφυλακισθείσα ανθυπαστυνόμος που σήμερα βρίσκεται στις γυναικείς φυλακές, θα μεταφερθεί στον Ελαιώνα Θηβών. 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ