Στο ΓΕΝ ο Διοικητής της Διακλαδικής Διοίκησης Συμμαχικών Δυνάμεων του ΝΑΤΟ – ΦΩΤΟ

Σημαντική επίσκεψη στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού από τον Διοικητή της Διακλαδικής Διοίκησης Συμμαχικών Δυνάμεων του ΝΑΤΟ.

Του Χρήστου Μαζανίτη

Ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ, την Πέμπτη 27 Απριλίου 2023, υποδέχθηκε στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, τον Διοικητή της Διακλαδικής Διοίκησης Συμμαχικών Δυνάμεων του ΝΑΤΟ, που εδρεύει στη Νάπολη της Ιταλίας (Joint Force Command Naples – JFC NAPLES), Admiral Stuart B. Munsch.

 

Όπως έγινε γνωστό από το γραφείο ενημέρωσης του ΓΕΝ, στις κατ’ ιδίαν συνομιλίες συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, ενώ ενημερώθηκε επί των δραστηριοτήτων του Πολεμικού Ναυτικού.

 

Εν συνεχεία, ο Διοικητής της Διακλαδικής Διοίκησης Συμμαχικών Δυνάμεων επισκέφθηκε το Αρχηγείο Στόλου στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας, όπου συναντήθηκε με τον Αρχηγό Στόλου Αντιναύαρχο Δημήτριο – Ελευθέριο Κατάρα ΠΝ και ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες του Αρχηγείου Στόλου.

 

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας, ξεναγήθηκε στον Προσομοιωτή της Σχολής Υποβρυχίων, ενώ επέβη επίσης σε Υποβρύχιο τύπου «ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ» και σε Ταχύ Περιπολικό Κατευθυνόμενων βλημάτων τύπου «ΡΟΥΣΣΕΝ».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ