Στο μπλόκο των αγροτών στον Πλατύκαμπο Λάρισας ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, συνεχίζοντας την περιοδεία του στα μπλόκα των αγροτών, έφτασε στον Πλατύκαμπο της Λάρισας, όπου τον υποδέχτηκε πλήθος αγροτών.

Ο Γραμματέας του ΚΚΕ, μιλώντας στους συγκεντρωμένους αγρότες, τους ευχήθηκε καλή δύναμη, υγεία και καλούς αγώνες, γιατί όπως είπε «είναι δίκαιοι αγώνες, τα αιτήματά σας είναι δίκαια και ξέρετε ότι είμαστε μαζί σας από την πρώτη στιγμή με τα στελέχη, τα μέλη του ΚΚΕ, με τους βουλευτές, τους ευρωβουλευτές, τους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους και έτσι θα είμαστε μέχρι τέλους. Γιατί ο αγώνας έχει συνέχεια, δεν τελειώνει, παρότι η κυβέρνηση σήμερα εμφανίζεται στριμωγμένη, γιατί εσείς την έχετε στριμώξει με το δίκιο σας, με τα μπλόκα σας, με την ενότητά σας σε όλη την Ελλάδα.»

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας, συνεχίζοντας την παρέμβασή του, αναφέρθηκε στα προβλήματα της περιοχής λόγω των πρόσφατων πλημμυρών λέγοντας πως  «αφού σας πνίξανε, αφού πνίξανε σχεδόν ολόκληρη τη Θεσσαλία, με οξυμμένο εδώ το πρόβλημα της παρακάρλιας περιοχής, όπως σωστά ειπώθηκε, τώρα λέει ότι “έχει κόστος”. Έκαναν πέντε μήνες για να πάρουν μέτρα και ακόμα οι αποζημιώσεις είναι ανεπαρκείς, όπως όλοι μας γνωρίζουμε, ακόμα αντιπλημμυρικά έργα ή αποκαταστάσεις σπιτιών, εγκαταστάσεων, χωραφιών δεν έχουν γίνει. Ακόμα υπάρχουν τόσα ανοιχτά προβλήματα, τόσες ανοιχτές πληγές εδώ στο νομό Λάρισας και σε όλη τη Θεσσαλία. Και εμείς κρατάμε μικρό καλάθι με τα περίφημα σχέδια περί ανασυγκρότησης, γιατί πάλι τα σχέδια ανασυγκρότησης και της Ολλανδίας και της ελληνικής κυβέρνησης και της περιφέρειας, πάλι βάζουν μπροστά το ζήτημα του κόστους.»

Η επίσκεψη του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, στα μπλόκα των αγροτών ολοκληρώθηκε στο μπλόκο που έχει στηθεί στον κόμβο Ε65 στην Καρδίτσα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ