Στα ΑΤ Περιστερίου και Ασπροπύργου ο Τάκης Θεοδωρικάκος

Τα αστυνομικά τμήματα Περιστερίου και Ασπροπύργου επισκέφθηκε σήμερα ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, βάζοντας σε εφαρμογή το δόγμα «ασφάλεια για όλους παντού», που ανακοίνωσε ως κύριο άξονά του με την ανάληψη των καθηκόντων του.

Ο υπουργός φτάνοντας στο Ά αστυνομικό τμήμα Περιστερίου συνοδευόμενος από τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγο Μιχάλη Καραμαλάκη τόνισε ότι η Ελληνική Αστυνομία συμμετέχει μαζί με την υπόλοιπη Ελλάδα στο τριήμερο πένθος για τον Μίκη Θεοδωράκη.

Σημείωσε ότι θα συνεχίσει να επισκέπτεται όλα τα αστυνομικά τμήματα και τις ευαίσθητες περιοχές προκειμένου να έχει προσωπική άποψη για τα προβλήματα.

Όπως είπε, επέλεξε να ξεκινήσει από τη μεγαλύτερη γειτονιά της Αττικής και την περιοχή με την πιο μεγάλη εγκληματικότητα για να συζητήσει με τους αστυνομικούς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, προκειμένου να ενεργοποιηθεί η αστυνομία για την καλύτερη και την πιο αποτελεσματική αστυνόμευση των περιοχών.

Για τον λόγο αυτό, μετά το αστυνομικό τμήμα ο κ. Θεοδωρικάκος μεταβαίνει στο δημαρχείο Περιστερίου και στη συνέχεια θα επισκεφθεί το αστυνομικό τμήμα Ασπροπύργου και το δημαρχείο της περιοχής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ