Στηρίζει τον Μανιτάκη η ΔΗΜΑΡ

Στηρίζει τον Μανιτάκη η ΔΗΜΑΡ

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Ανδρέας Παπαδόπουλος, εξέφρασε την απόλυτη στήριξη της ΔΗΜΑΡ στον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνη Μανιτάκη, ενώ σχολίασε και το διαφαινόμενο τέλος της συγχώνευσης της Εθνικής Τράπεζας με τη Eurobank.

«Η διαπραγμάτευση συνεχίζεται… Δεν έχει υπάρξει κατάληξη. Εμείς στηρίζουμε απολύτως τον υπουργό… Θεωρούμε ότι αυτό που έχει επεξεργαστεί ο κ. Μανιτάκης με την κινητικότητα των δημοσίων υπαλλήλων και τους επίορκους είναι απολύτως ρεαλιστικό και στο τέλος θα το δεχθούν οι εταίροι μας… Είναι υποχρεωτικό και τα 16 υπουργεία να τρέξουν, να δώσουν στοιχεία και να προχωρήσουν αυτήν τη διαδικασία», δήλωσε ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, στο «Πρώτο Πρόγραμμα» της ΕΡΑ, σχετικά με την διαφαινόμενη συμφωνία με την Τρόκια για το Δημόσιο και συμπλήρωσε:

«Ούτως ή άλλως, την τελική ευθύνη την έχει ο κ. Στουρνάρας. Παρατηρώ μια τεράστια υποκρισία, όλο αυτό το διάστημα. Όλοι αυτοί που φόρτωσαν με χιλιάδες υπαλλήλους το Δημόσιο, όλα τα προηγούμενα χρόνια, τώρα να κουνούν το δάκτυλο στον κ. Μανιτάκη, λες και αυτός είναι υπεύθυνος για όλες τις παθογένειες της δημόσιας διοίκησης…».

Όσο για την συγχώνευση της Εθνικής Τράπεζας με την Eurobank, o κ. Παπαδόπουλος σχολίασει: «Ευελπιστώ, ότι δεν θα είναι οριστικό το διαζύγιο Εθνικής- Eurobank και δεν θα σταματήσει η προσπάθεια για να επιτευχθεί ο στόχος (της συγχώνευσης). Κρατώ και τις δεσμεύσεις του αρμόδιου υπουργού και του κ. Προβόπουλου, ότι δεν υπάρχει και δεν πρέπει να υπάρξει η παραμικρή ανησυχία αναφορικά με τις καταθέσεις και ανεξάρτητα από το ύψος τους».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ