Στην Αθήνα ο Φρέντι Μπελέρης – «Η περιπέτειά μου φτάνει στο τέλος»

Χαρούμενος και συγκινημένος που αγκαλιάζει ξανά τους δικούς του ανθρώπους, δήλωσε ο Φρέντι Μπελέρης σε δηλώσεις του, κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», στην Αθήνα.

Ο ίδιος τόνισε ότι είναι υπερήφανος που θα αναλάβει τα καθήκοντά του ως ευρωβουλευτής, ενώ ευχαρίστησε τον Έλληνα πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη και την επιλογή του, τους στενούς συνεργάτες του αλλά όλους όσους τον στήριξαν.

Ο Φρέντι Μπελέρης έκανε λόγο για «σκευωρία» σε βάρος του, σημειώνοντας ότι «η περιπέτειά μου φτάνει στο τέλος, ο αγώνας για δημοκρατία και την ελευθερία συνεχίζεται». Όπως είπε, του δίνουν δύναμη και κουράγιο η στήριξη της οικογένειας, των φίλων και της πλειοψηφίας των Ελλήνων.

Τόνισε, δε, ότι και οι Αλβανοί παραδέχονται πλέον ότι είναι αθώος, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι οι Χειμαρριώτες θα δικαιωθούν.

 

O Φρέντι Μπελέρης θα έχει συνάντηση σε λίγη ώρα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Υπενθυμίζεται ότι έλαβε άδεια εξόδου προκειμένου να ταξιδέψει μέχρι το Στρασβούργο για να ορκιστεί ευρωβουλευτής. Νωρίτερα σήμερα βγήκε από τις πύλες της φυλακής, έχοντας στα χέρια του την πενθήμερη άδεια που τού έδωσαν προκειμένου να μεταβεί στο Στρασβούργο.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK