Στη Νέα Αριστερά ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης – Η ανάρτηση Χαρίτση

Επιστρέφει στον πολιτικό στίβο ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης -πρώην εκπρόσωπος της κυβέρνησης Τσίπρα και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ- αυτή τη φορά με την «Νέα Αριστερά».

Ο πρόεδρος της Κ.Ο. της «Νέας Αριστεράς», Αλέξης Χαρίτσης, υποδέχτηκε σήμερα το απόγευμα τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη στα γραφεία της Νέας Αριστεράς στη Βουλή.

Αμέσως μετά, ο Αλέξης Χαρίτσης δημοσίευσε μία φωτογραφία τους στα social media, γράφοντας: «Γαβριήλ, καλωσόρισες!».

Όπως ανακοίνωσε ο Αλέξης Χαρίτσης, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης θα είναι υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού της «Νέας Αριστεράς». «Τώρα είναι η ώρα της συνένωσης δυνάμεων. Ο Γαβριήλ μπαίνει στην πρώτη γραμμή και αναλαμβάνει τον κρίσιμο ρόλο του υπεύθυνου Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Αριστεράς», δήλωσε ο Αλέξης Χαρίτσης μετά τη συνάντησή τους.

Από την πλευρά του, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, στις πρώτες δηλώσεις του, σημείωσε πως «επιστρέφω στο πολιτικό μου σπίτι», ενώ ανέφερε πως απευθύνει κάλεσμα στους απογοητευμένους ψηφοφόρους της αριστεράς, χωρίς να αναφερθεί στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Νιώθω μεγάλη χαρά που μετά από πολλά χρόνια απουσίας, επιστρέφω στο πολιτικό μου σπίτι», είπε ο κ. Σακελλαρίδης, ενώ δεν απάντησε σε ερώτηση για το εάν θα είναι υποψήφιος για τις ευρωεκλογές, όπως ακούγεται.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ