Στέφανος Κασσελάκης: Φραστικό επεισόδιο με τον πρόεδρο του ΚΕΘΕΑ – ΒΙΝΤΕΟ

Φραστικό επεισόδιο μεταξύ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και του προέδρου του ΚΕΘΕΑ, σημειώθηκε σήμερα, με αφορμή συζήτηση για την αλλαγή του νόμου. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε σήμερα με τους εργαζόμενους του Κέντρου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του ΑΝΤ1, κατά την διάρκεια της συνάντησης δημιουργήθηκε ένταση ανάμεσα στον κ. Στέφανο Κασσελάκη και τον πρόεδρο του ΚΕΘΕΑ Χρήστο Λιάπη, όταν ο τελευταίος επιχείρησε να υπερασπιστεί τις αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση.

Ο κ. Λιάπης εξέφρασε την άποψη ότι «καλό είναι πρώτα να περιμένουμε να δούμε το νομοσχέδιο το οποίο έρχεται και μετά να εκφράζεται η όποια άποψη επ’  αυτού». Ο κ. Κασσελάκης του δήλωσε «Δεν σας αναγνωρίζω ούτε πρακτικά ούτε ηθικά. Σας ευχαριστώ πολύ». Ο κ. Λιάπης είπε «δεν μπορώ απλώς να δεχτώ αυτά που ακούστηκαν με ελλιπή γνώση». «Ούτε εμείς μπορούμε να δεχτούμε κάτι που δεν ανταποκρίνεται στην κοινωνία. Σας ευχαριστώ πολύ», απάντησε ο κ. Κασσελάκης.

Οι εργαζόμενοι διαμαρτυρήθηκαν στον κ. Κασσελάκη ότι με το νομοσχέδιο «απαγορεύεται τα στελέχη και οι επιστήμονες να έχουν γνώμη». Ο κ. Λιάπης επιχείρησε να απαντήσει, αλλά ο κ. Κασσελάκης τον διέκοψε λέγοντας ότι θα ήθελε να ακούσει τους εργαζόμενους και του ζήτησε να αποχωρήσει από την συνάντηση.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ , οι εργαζόμενοι κατηγορούν την κυβέρνηση για αναλγησία. Ο κ. Κασσελάκης σημείωσε ότι εδώ έχουμε μία πολιτική που καταργεί κάτι το οποίο όπως λένε οι εργαζόμενοι «δουλεύει».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ