Στέφανος Κασσελάκης: «Χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα περνούσε το νομοσχέδιο» – Τι είπε για τον Παύλο Πολάκη

Η κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ+ λίγες ώρες πριν από την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, είχε ανακοινώσει πως θα διοργανώσει γιορτή, στην οποία μάλιστα θα έδινε το «παρών» και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης, σε story του στο Instagram, τα μεσάνυχτα θα πήγαινε στο γνωστό γκέι μπαρ Sodade2 στο Γκάζι, για να γιορτάσει μαζί με τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Πριν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μπει στο μπαρ δημοσιογράφοι τον ρώτησαν για τον Παύλο Πολάκη, με τον κ. Κασσελάκη να απαντάει.

Μην με ρωτάτε τέτοια πράγματα αυτή την ώρα σχετικά με τον κ. Πολάκη κτλ. Αυτό το νομοσχέδιο όσον αφορά στο πολιτικό του κομμάτι χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα περνούσε. Χωρίς το ΠΑΣΟΚ θα περνούσε. Αυτό είναι το μόνο που πρέπει να ξέρετε για το ποιο είναι το μόνο προοδευτικό κόμμα στη χώρα και ποιος είναι ο ηγέτης που δεν φοβάται να πει τα πράγματα όπως είναι και να μην έχει καμία αιτιολογία για τον προοδευτικό χαρακτήρα του. Σήμερα είναι ημέρα χαράς για την Ελλάδα, η οποία προχωράει και γίνεται μια σύγχρονη κοινωνία.

Δείτε φωτογραφίες:

Κασσελάκης

Κασσελάκης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ