Σταμάτης:Εκδήλωση αδίστακτης ανοησίας οι δηλώσεις του Ήσυχου

Σταμάτης:Εκδήλωση αδίστακτης ανοησίας οι δηλώσεις του Ήσυχου

 

Tην αντίδραση του υπουργού Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη προκάλεσαν οι δηλώσεις του μέλους της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνου Εξωτερικής Πολιτικής και Άμυνας του κόμματος, Κώστα Ήσυχου.

“Φοβάμαι ότι υπάρχει μια μερίδα ακραίων απόψεων εντός της κυβέρνησης -και αυτοί συνήθως κινούνται γύρω από τον κ.Σαμαρά- που φλερτάρουν με την ιδέα να ανέβει το θερμόμετρο ανάμεσα σε Ελλάδα και στην Τουρκία με κάποιες κρίσεις που δεν μπορεί κάποιος να προσδιορίσει, με στόχο να αναζητήσουν ,να επιζητήσουν συναίνεση εδώ και τώρα,να βρεθούν και οι 180 ,λόγω της κρίσης. Προειδοποιούμε με σαφήνεια και καθαρό τρόπο να μην παίξει αυτο το επικίνδυνο χαρτί η κυβέρνηση διότι αυτά τα “πολιτικά παίγνια” τα πληρώνουμε πολύ ακριβά” δήλωσε ο κ. Ήσυχος στο onalert.gr.

“Οι δηλώσεις του κ. Ήσυχου υπεύθυνου του τομέα Εξωτερικής Πολιτικής και  Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ,  δεν είναι μόνο ακραία επαίσχυντες και απαράδεκτες, αλλά κυρίως εθνικά επικίνδυνες.

Θέλω να ελπίζω, ότι οι δηλώσεις αυτές, δεν απηχούν τις απόψεις της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αποτελούν μνημείο προσωπικής ανευθυνότητας και εκδήλωση αδίστακτης ανοησίας” απάντησε ο κ. Σταμάτης καλώντας την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να λάβει αμέσως θέση.

“Η εμπλοκή τέτοιων θεμάτων στην εσωτερική πολιτική διαμάχη, είναι επιεικώς επιζήμια και ασυγχώρητη, ιδιαίτερα την ώρα που ο Πρωθυπουργός της χώρας βρίσκεται στην Κύπρο” αναφέρει χαρακτηριστικά ο υπουργός Επικρατείας.

 

 

.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ