Σταμάτης στον Realfm 97,8: Ξεπουλάνε τη Μακεδονία με βάση την ιδεολογία τους – Το διαζύγιο Τσίπρα – Καμμένου είναι 100% στημένο

“Εδώ υπάρχει συμφωνία δύο προσώπων του Τσίπρα προσωπικά και του Καμμένου να κάνουν ένα διαζύγιο βολικό και για τους δύο. Ο μεν ένας να διαλύσει το ΚΙΝΑΛ και ο άλλος να στήσει μαγαζί δεξιότερα της ΝΔ”, είπε μεταξύ άλλων ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Σταμάτης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Στεφανία Κασίμη.

Ερωτηθείς πώς του φαίνεται ότι ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ συζητά με τον γ.γ της Δύναμης Ελληνισμού Τάκη Μπαλτάκο ο κ. Σταμάτης απάντησε: “Θα δούμε πολλά καραγκιοζιλίκια. Αφού στήριξε τον κ. Τσίπρα να υπογράψει τη συμφωνία, αφού του δάνεισε τέσσερα άτομα – τα δύο τα διέγραψε, τα δύο τα έχει- να στηρίξουν τον κ. Τσίπρα στην πρόταση εμπιστοσύνης, τώρα εμφανίζεται ως συνήθως με τις κωλοτούμπες και τα καραγκιοζιλίκια του να λέει ότι εμείς θα κινηθούμε εναντίον των Σκοπίων. Στην πραγματικότητα για να μην τρέφει ο κόσμος αυταπάτες από τα καραγκιοζιλίκια του, εδώ υπάρχει συμφωνία δύο προσώπων του Τσίπρα προσωπικά και του Καμμένου να κάνουν ένα διαζύγιο βολικό και για τους δύο. Ο μεν ένας να διαλύσει το ΚΙΝΑΛ και ο άλλος να στήσει μαγαζί δεξιότερα της ΝΔ. Για να το κάνουν αυτό πρέπει να παίξουν πειστικά τους ρόλους”, και πρόσθεσε:

“Δεν μπορείς να ξέρεις τι κινείται από πίσω και ποιες δυνάμεις μπορούν να ωθήσουν και με ποιον τρόπο μπορούν να ωθήσουν μία τέτοια κίνηση που θα δυσκόλευε τη ΝΔ ώστε να της στερήσει την αυτοδυναμία και τις επόμενες κινήσεις στο άμεσο μέλλον ως νικήτρια των εκλογών. Είναι 100% στημένο. Οι πραγματικές ρίξεις όταν γίνονται, γίνονται εγκαίρως… Δεν ψηφίσαμε γιατί δεν στέκεται, δεν έχει βάση. Η ένσταση αντισυνταγματικότητας είναι για το θεαθήναι… Μεγαλύτερα στηρίγματα του Τσίπρα από τον Καμμένο και τη Χρυσή Αυγή δεν υπάρχουν”.

Αναφερόμενος στη δήλωση του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια ότι “το ‘η Μακεδονία είναι μία και ελληνική’, είναι ένα αλυτρωτικό σύνθημα” ο βουλευτής της ΝΔ είπε μεταξύ άλλων “αυτό το σύνθημα θυμίζω ότι δεν ειπώθηκε από κάποιον εθνικιστή αλλά από τον ιδρυτή της παράταξης μας, Κωνσταντίνο Καραμανλή, ο οποίος είναι ένα ιστορικό πρόσωπο αδιαμφισβήτητου κύρους και αξίας. Ο κ. Βούτσης στράφηκε εναντίον όλης της παράταξης μας. Εγώ ξέρω ότι δεν πιστεύει σε αυτό το σύνθημα για αυτό και εγώ ποτέ δεν ονόμασα αυτούς που δέχονται με τόση ευκολία να παραχωρήσουν όλα αυτά, το όνομα και τα προνόμια στους Σκοπιανούς, προδότες. Εγώ λέω ότι αυτοί ξεπουλάνε τη Μακεδονία με βάση την ιδεολογία τους. Δεν τους καίγεται καρφάκι και αυτό έχει αποδειχτεί ιστορικά”.

“Φοβούνται τις διαρκείς αποκαλύψεις, φοβούνται το πολιτικό στριπτίζ που γίνεται κάθε μέρα στη Βουλή. Αυτό φοβούνται και θέλουν να περιορίσουν τις αντιδράσεις. Είδατε πώς συμπεριφέρθηκαν στη μεγαλειώδη συγκέντρωση που έγινε στο Σύνταγμα προχθές, επέτρεψαν σε κάποια ακραία φασιστικά στοιχεία να διαλύσουν μία γιγαντιαία συγκέντρωση” σημείωσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.