Σταμάτης στον Realfm 97,8 για τη συμφωνία για το προσφυγικό: Πρόκειται για μία κυνική αντιμετώπιση του θέματος από τον κ. Τσίπρα προσωπικά

Ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Σταμάτης, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Θα σταθώ στο άρθρο 6 της συμφωνίας, που είναι η αποτύπωση της Αμυγδαλέζας, αυτό που είχαμε κάνει εμείς όταν ήμασταν κυβέρνηση, σήμερα το συνυπογράφει ο κ. Τσίπρας, τότε μας έβριζε και μας καταδίκαζε. Το δεύτερο είναι ότι προβλέπει σε εθελοντική βάση μετεγκαταστάσεις κυρίως προς τις χώρες του πρώτου προορισμού των προσφύγων ή των μεταναστών από χώρες και κυρίως τη Γερμανία. Την εθελοντική βάση, είναι αυτό το σημείο που επέβαλε η Ιταλία, η οποία στις διμερείς σχέσεις λέει εγώ δεν δέχομαι κανέναν” τόνισε.

“Σε αντίθεση με τον κ. Τσίπρα που είπε στους FT ότι θέλει να διευκολύνει την κ. Μέρκελ, δεν μπορεί να αντέξει μόνη της το φορτίο, έχει τεράστια προβλήματα. Το τι ανταλλάγματα θα πάρει, θα τα δούμε. Δεν μας απασχολεί όμως αυτό. Το ζήτημα που τίθεται είναι ότι ενώ όλοι αναγνωρίζουν ότι η Ελλάδα έχει τεράστιο πρόβλημα, διαρκώς αυξανόμενο, εμείς αποδεχόμαστε έναντι οιουδήποτε τιμήματος να ξαναδεχθούμε ανθρώπους που πέρασαν από την Ελλάδα και κατέληξαν στη Γερμανία. Πρόκειται για μία κυνική αντιμετώπιση του θέματος από τον κ. Τσίπρα προσωπικά” συμπλήρωσε ο κ. Σταμάτης.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.