Στα ναυπηγεία Ελευσίνας ο Άδωνις Γεωργιάδης – Πληρώθηκαν έπειτα από 8 χρόνια οι εργαζόμενοι

Στα ναυπηγεία Ελευσίνας βρέθηκε πριν από λίγη ώρα ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων συναντήθηκε με τους εργαζομένους που δεν είχαν λάβει δεδουλευμένα εδώ και χρόνια. Πληρώθηκαν έναντι του μισθού τους για πρώτη φορά έπειτα από 8 χρόνια, όπως επισημαίνουν οι ίδιοι.

Ο καθένας πήρε 2.000 ευρώ πριν καν εκδοθεί η δικαστική απόφαση. Το Σωματείο Εργαζομένων Ναυπηγείων Ελευσίνας ενημέρωσε τον υπουργό ότι έγινε η καταβολή των χρημάτων (2.000 ευρώ – 1.000 ευρώ για τα Χριστούγεννα και 1.000 ευρώ για την Πρωτοχρονιά) και ευχαρίστησε τον υπουργό για τη συμβολή του για την εκκίνηση αποπληρωμής των χρημάτων.

έγγραφο ναυπηγεία

Όπως είπε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης «για να πληρωθούν αυτά τα χρήματα και μάλιστα τώρα, τις γιορτές, κόπιασα κι εγώ πολύ».

«Πολλοί με συμβούλευαν να μην ασχοληθώ με τα ναυπηγεία Ελευσίνας γιατί μου έλεγαν ότι θα φάω τα μούτρα μου και ότι αν αποφασίσω να σηκώσω ψηλά αυτό το θέμα θα καταστρέψω την πολιτική καριέρα μου γιατί δεν θα βρεθεί λύση και θα μου χρεώσουν την αποτυχία. Όμως η σημερινή εικόνα ενός ναυπηγείου που λειτουργεί και εργαζομένων που παίρνουν τα πρώτα – έστω λίγα- χρήματα με γεμίζει με χαρά» επεσήμανε.

Σημειώνεται ότι το ναυπηγείο ήδη λειτουργεί καθώς επισκευάζονται πλοία και έρχονται κι άλλα. Έως το τέλος Φεβρουαρίου αναμένεται να είναι γεμάτο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ