Στα hot spots ο Καμμένος – ΦΩΤΟ

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Δημήτρης Βίτσας, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης και ο Συντονιστής του Κεντρικού Οργάνου Διαχείρισης Μεταναστευτικού Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος, συνοδευόμενοι από εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ επισκέφθηκαν την Κω, όπου επιθεώρησαν τους χώρους στους οποίους πρόκειται να δημιουργηθεί το Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών, αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας με αφορμή την επίσκεψη του Πάνου Καμμένου στην Κω. Στη συνέχεια σύμφωνα με την ανακοίνωση, επισκέπτονται τη Λέρο, τη Σάμο, τη Χίο και τη Λέσβο.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το τοπικό μέσο ενημέρωσης vimatisko.gr, ο υπουργός Πάνος Καμμένος, επιθεώρησε και άλλη έκταση που έχει προταθεί για την δημιουργία hot spot.  

Συγκεκριμένα, το ελικόπτερο προσγειώθηκε σε χώρο πίσω από τον Ιππικό Όμιλο. Ο Υπουργός κατέβηκε συνοδευόμενος από μηχανικούς και άλλα υπηρεσιακά στελέχη, έκανε μια σύντομη περιήγηση στο ακίνητο και αναχώρησε αμέσως, με προορισμό τη Λέρο.

 

Δείτε τις φωτογραφίες

Πηγή φωτογραφιών vimatisko.gr 

 

Διαβάστε επίσης:

Διαμαρτυρίες κατά Καμμένου στην Κω – ΒΙΝΤΕΟ 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ