Σπυρόπουλος στον Realfm 97,8: Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει το μεγάλο ζήτημα των αγροτών με μια ελαφρότητα

«Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει το μεγάλο ζήτημα των αγροτών με μια ελαφρότητα» δήλωσε ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Σπυρόπουλος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και στους Νίκο Χατζηνικολάου και Αντώνη Δελλατόλα.

«Ο ΟΠΕΚΕΠΕ έχει διαλυθεί με απόλυτη ευθύνη της κυβέρνησης και των ηγεσιών του υπουργείου όλα αυτά τα χρόνια» είπε. «Έχουμε μια τεράστια αλλαγή με την κλιματική αλλαγή, με έντονα φαινόμενα όπως στη Θεσσαλία. Θα δημιουργούν προβλήματα και καταστροφές στην παραγωγή. Πρέπει να γίνει σημαντική αναθεώρηση στο πώς δίνονται οι αποζημιώσεις, να υπάρχει αυτοματοποιημένη διαδικασία ώστε με διαφανή, άμεσο και γρήγορο τρόπο να αποζημιώνονται» πρόσθεσε.

«Η απόφαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ είναι να υπερψηφίσει το συγκεκριμένο νομοσχέδιο καθώς είναι και στο πρόγραμμά μας. Είναι από τα βασικά που πιστεύουμε πως πρέπει να γίνουν όσον αφορά την ισότητα των πολιτών απέναντι στο κράτος και ιδιαίτερα των παιδιών. Από την αρχή το αντιμετωπίσαμε με σοβαρότητα και όχι με επικοινωνιακό τρόπο, όπως ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνηση. Δεν θα υπάρχει κομματική πειθαρχεία, αυτό όμως δεν σημαίνει κατά την άποψή μου ότι οι βουλευτές δεν θα πρέπει να υπερψηφίσουν το νομοσχέδιο» ανέφερε σχετικά με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ