Σπηλιωτόπουλος: Όχι σε συνεργασία

Σπηλιωτόπουλος: Όχι σε συνεργασία

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άρης Σπηλιωτόπουλος μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή, με αφορμή την προγραμματική συμφωνία ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ.

«Υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν μπορεί κανείς να παντρέψει μια παράταξη που πιστεύει στον φιλελευθερισμό, με μια παράταξη που πιστεύει στον σοσιαλισμό. Δεν είναι σκόπιμο και χρήσιμο, καθώς ένα τέτοιο τεχνητό άθροισμα δεν θα διευκολύνει μελλοντικές συνεργασίες», σχολίασε μεταξύ άλλων ο κ. Σπηλιωτόπουλος, σε ερώτηση σχετική με εκλογική συνεργασία της Νέας Δημοκρατίας με το ΠΑΣΟΚ.

«Χθες υπήρχε ένα σχόλιο δικό μου για τις διαρροές του υπουργείου Οικονομικών, για πρόσθετα μέτρα. Δεν είναι δυνατόν να πασχίσουμε να πείσουμε τον κόσμο ότι δεν θα προχωρήσουμε στη λήψη νέων μέτρων και την ίδια στιγμή τέτοιες διαρροές να αρχίσουν να ανησυχούν τον κόσμο. Το οικονομικό επιτελείο, καλά θα κάνει να στρωθεί στη δουλειά», σχολίασε ακόμα ο κ. Σπηλιωτόπουλος.

Ο πρώην υπουργός ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχει περίπτωση για νέα μέτρα. δεν μπορείς να εισπράξεις από αυτόν που δεν έχει. η κοινωνία έχει ξεφύγει από τα όρια των ανοχών της. Δεν αντέχει τα μέτρα αυτά ούτε το πολιτικό σύστημα. Είναι ρητή και κατηγορηματική η δέσμευση των δύο αρχηγών».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ