Σκουρλέτης:Κάθε μέρα πιο έτοιμος ο ΣΥΡΙΖΑ

Σκουρλέτης:Κάθε μέρα πιο έτοιμος ο ΣΥΡΙΖΑ

“Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης έδωσε τις δικές του εξηγήσεις”, αρκέστηκε να πει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Παναγιώτη Λαφαζάνη. Ενώ αναφορικά με τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου, όπου γίνεται λόγος για μαύρη κωμωδία, ο κ. Σκουρλέτης τόνισε ότι είναι “ελαφρές και αστείες, στερούνται σοβαρότητας”. “Οι δηλώσεις τέτοιου τύπου εκ μέρους του κυβερνητικού εκπροσώπου, δεν είναι κάτι καινούριο. Προσπαθούν με κάθε μέσο και τρόπο να αλλάξουνε, να δώσουνε άλλες ερμηνείες στις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ”, επεσήμανε και πρόσθεσε:

“Ειλικρινά δεν αισθάνομαι την ανάγκη να σας πω ότι απειλούμαστε πια από τέτοιου είδους πολιτικές αντιπαραθέσεις. Εγώ τις βρίσκω ελαφρές και αστείες, στερούνται σοβαρότητας. Θα ήθελα όμως να πω ότι η αριστερά το ραντεβού με την ιστορία δεν το δίνει όπως όταν είναι να πάμε στον γιατρό μας. Δεν είναι πχ. την άλλη Τετάρτη την άλλη Πέμπτη, περιμένουμε στην ουρά τη σειρά μας και μπαίνουμε. Οι ιστορικές προκλήσεις είναι αποτέλεσμα ωριμάνσεων και αναγκαιοτήτων που μας υπερβαίνουν όλους. Δεν έχουμε το δικαίωμα να μην ανταποκριθούμε σε αυτές τις προκλήσεις. Και θα σας έλεγα με μία κουβέντα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κάθε μέρα που περνάει είναι πιο έτοιμος για να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στην ιστορία, στους εργαζόμενους, απέναντι αν θέλετε στις προκλήσεις της εποχής μας.

Και με αυτή την έννοια, θεωρώ ότι όχι μόνο μπορούμε να τα καταφέρουμε, αλλά και με τη δράση και την παρουσία μας, μπορούμε να εμπνεύσουμε πολλούς περισσότερους από εμάς”.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ