Σκουρλέτης: Το μυαλό μας είναι καρφωμένο στην αυτοδυναμία

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την Κάτια Μακρή απάντησε μεταξύ άλλων και στο ερώτημα αν θεωρεί ότι το δημοσκοπικό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι μη αναστρέψιμο.

«Είναι μη αναστρέψιμο και θεωρώ πως θα διευρύνεται όπως θα πηγαίνουμε προς την κάλπη», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Σκουρλέτης ο οποίος αναφερόμενος στις κινήσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης την επόμενη των εκλογών σε περίπτωση που είναι πρώτο κόμμα και αν θα προκηρύξει δεύτερες εκλογές ή θα αναζητήσει συμμαχίες με τα κόμματα που θα μπουν στη Βουλή είπε:«Το μυαλό μας είναι στην αυτοδυναμία είναι καρφωμένο στην αυτοδυναμία και όλες μας οι προσπάθειες κατατείνουν να γίνει πραγματικότητα αυτός ο στόχος».

Και πρόσθεσε: «Αν και δεν θεωρώ ότι δεν θα πιάσουμε το πάνω από το 151, εν πάση περιπτώσει, εμείς έχουμε κάνει σαφές από την πρώτη στιγμή ότι είμαστε διατεθειμένοι να συνεργαστούμε με όλες εκείνες τις δυνάμεις που υπάρχει κοινός προγραμματικός τόπος».

Συνέχισε δε λέγοντας: «Νομίζω ότι ο κόσμος θα είναι αυτός που θα διαμορφώσει και τις εξελίξεις. Άρα, θεωρώ ότι πράγματι ο ελληνικός λαός επειδή δεν έχει τη διάθεση για απανωτές εκλογικές διαδικασίες θα λύσει τα χέρια στον ΣΥΡΙΖΑ και θα διαμορφωθεί μία νέα πραγματικότητα που ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι κοινοβουλευτικά αυτοδύναμος».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ