Σκουρλέτης στον Realfm 97,8: Θα πρέπει να υπάρχει μια καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης

“Αύριο είναι μια ιστορική ημέρα για την Δημοκρατία, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλον τον κόσμο. Και είναι μια μεγάλη ευκαιρία η Ελλάδα να γίνει ο προπομπός ενός μηνύματος ενάντια στον φασισμό και στον ναζισμό. Ελπίζω η δικαιοσύνη να υπερασπιστεί την Δημοκρατία, πράγμα που για να μην κρυβόμαστε, σημαίνει ότι θα πρέπει να υπάρχει μια καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης” δήλωσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, στον Realfm 97,8.

Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και στον Αντώνη Δελλατόλα τόνισε ότι “θεωρώ ότι είναι σημαντικό να μεγαλώνει το φάσμα των πολιτικών δυνάμεων που με απόλυτη σαφήνεια καταδικάζουν τον ναζισμό και τους απογόνους του”.

Αναφορικά με την επίσκεψη του ΓΓ του ΝΑΤΟ σχολίασε ότι “είμαστε μέλος της συμμαχίας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σε όλες τις περιπτώσεις τα δικά μας συμφέροντα ταυτίζονται με αυτά του ΝΑΤΟ ή πολύ περισσότερο με των ΗΠΑ. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Δεν θα πρέπει να θεωρούμαστε σε κάθε περίπτωση δεδομένοι ως προς τη στάση μας. Εκεί ανήκουμε, να αξιοποιήσουμε όλες τις δυνατότητες που μας δίνονται, να κάνουμε τις απαραίτητες συμμαχίες αλλά από εκεί και πέρα με έναν αποφασιστικό και λογικό τρόπο να υπερασπιστούμε τα δικά μας, ιδιαίτερα συμφέροντα”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ