Σκουρλέτης: Η εκλογή Κασσελάκη ήταν η κορυφή του παγόβουνου για τον ΣΥΡΙΖΑ – Ο Τσίπρας φέρει μερίδιο ευθύνης για την πορεία του

Για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο Πάνος Σκουρλέτης. Αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα τόνισε ότι «για την 15ετή πορεία του ΣΥΡΙΖΑ αυτός ο άνθρωπος που τη σφράγισε σε πολύ μεγάλο βαθμό με καλές και κακές στιγμές και που έκανε πραγματικότητα το «πρώτη φορά Αριστερά στην κυβέρνηση» είναι ο Αλέξης Τσίπρας».

Ο κ. Σκουρλέτης πρόσθεσε μιλώντας στο Action24 ότι «πολλές από τις επιλογές που έγιναν μετά το 2019 ήταν κακές. Ο Τσίπρας έχει το δικό του μερίδιο ευθύνης για την καθοδική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ όπως και άλλοι, όπως και όλοι μας. Χρειάζεται μια βαθιά αυτοκριτική. Δεν μπορεί να μην βλέπουμε τα πράγματα κατάματα. Αυτό νομίζω ότι πληρώσαμε στις εκλογές. Ο κόσμος από την Αριστερά περιμένει άλλα πράγματα».

Σε άλλο σημείο ο Πάνος Σκουρλέτης τόνισε ότι «όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν να κάνουν στενά με την εκλογή του κ. Κασσελάκη. Αλίμονο αν ένα νέο άτομο που ήρθε, να φέρει από μόνο του τα πάνω κάτω. Συνδέονται με άλλα πράγματα που προϋπήρχαν. Ήταν η κορυφή του παγόβουνου η εκλογή του. Ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει στοιχεία αποσύνθεσης και κρίσης ταυτότητας. Βλέπουμε μια κατεύθυνση του ΣΥΡΙΖΑ που είναι συντηρητικότερη και να δούμε πού θα πάει».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ