Σκανδαλίδης στον Realfm 97,8: Η απάντηση για τις αποχωρήσεις από το ΠΑΣΟΚ

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Κώστας Σκανδαλίδης, σε συνέντευξή του στον Realfm 97,8 και στους Νίκο Χατζηνικολάου και Αντώνη Δελλατόλα τόνισε πως «το ΠΑΣΟΚ είναι το πρώτο κόμμα που κάνει τα ψηφοδέλτιά του και τα βγάζει αμέσως. Έχουμε μεγάλη ανανέωση 63%, είναι και η ηλικιακή σύνθεση και η μόρφωση και η γκάμα επαγγελμάτων».

Ανδρουλάκης: «Ισχυρό ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για να μην μπει η χώρα σε αστάθεια» – Αυτοί είναι οι υποψήφιοι

«Το ΠΑΣΟΚ είναι συσπειρωμένο ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης» είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Η απάντηση για τις αποχωρήσεις από το ΠΑΣΟΚ

«Σε ό,τι αφορά στην κοινοβουλευτική ομάδα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, οι βουλευτές τρέχουν στις περιφέρειές τους και στη Βουλή. Παρά το γεγονός ότι είμαστε λίγοι κάνουμε ένα τιτάνιο έργο και αυτό το έργο το συντονίζει και το κατευθύνει ο κ. Ανδρουλάκης. Δεύτερον, σε ότι αφορά στις αποχωρήσεις, θέλω να είμαι σαφής: πότε γίνεται πρώτο θέμα στην πολιτική επικαιρότητα, θέματα ασήμαντα. Θα σας πω γιατί είναι ασήμαντο. Αποχώρηση θεωρείται από ψηφοδέλτιο που έχει εγκριθεί. Όταν οποιοσδήποτε του είπε κάποιος ότι είναι στην πρόταση, άρα όταν αποχωρεί δεν είναι μείζον γιατί κατέθεσαν 1.400 υποψήφιοι, προτείναμε 350 ανθρώπους χθες και δεν ήταν καθόλου βέβαιο ότι αυτοί που λένε ότι αποχωρούν θα ήταν στην τελική πρόταση. Αυτό γίνεται πρώτο θέμα, δεν γίνεται πρώτο θέμα ότι το ΠΑΣΟΚ κατεβάζει ψηφοδέλτια σχεδόν πλήρη σε όλη τη χώρα από τώρα, πιο μπροστά από τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ. Γίνεται η κριτική σε εμάς για ασήμαντα πράγματα, γιατί κάποιος από τους 1.400 είπε ότι εγώ δεν θα είμαι τελικά για διάφορους λόγους προσωπικούς ή πολιτικούς. Και αυτό θεωρείται ότι για το ΠΑΣΟΚ είναι φθορά όταν χθες αν ήσασταν εκεί θα βλέπατε τον ενθουσιασμό, τη συσπείρωση που έδειξαν όσοι ήταν εκεί, θα καταλαβαίνατε γιατί το ΠΑΣΟΚ δικαιολογημένα θέλει να διπλασιάσει το ποσοστό του στις εθνικές εκλογές, κόντρα και στις μετρήσεις» περιέγραψε ο κ. Σκανδαλίδης. 

ΠΑΣΟΚ: Εγκρίθηκε το 82% των υποψηφιοτήτων από την Κεντρική Επιτροπή – Εκκρεμότητα σε 6 Περιφέρειες

«Να μην υποτιμήσει κανείς το ΠΑΣΟΚ γιατί θα βρεθεί προ εκπλήξεως» σχολίασε.

Ο Κώστας Σκανδαλίδης για την οικονομία

«Για την επενδυτική βαθμίδα δεν έχω να πω κάτι γιατί όλο έρχεται και τελικά δεν έρχεται. Εδώ και δύο χρόνια. Τώρα η αναβάθμιση που έγινε μας φτάνει στο σημείο που ήταν το 2019. Αυτή επιδοματική πολιτική δεν αφήνει αποτύπωμα στη δομή της οικονομίας και της ανάπτυξης. Δεν φέρνει τις αλλαγές που απαιτούνται. Πηγαίνουν στράφι αυτά τα χρήματα και δεν καλύπτουν και τις ανάγκες που έχει ο λαός» ανέφερε ο κ. Σκανδαλίδης

ΠΑΣΟΚ: Αποχωρεί ο Απόστολος Σπυρόπουλος – «Το κίνημα έχει χάσει τον πολιτικό προσανατολισμό του»

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ