Σκανδαλίδης: Πρέπει να βρεθεί τρίτος δρόμος

Σκανδαλίδης: Πρέπει να βρεθεί τρίτος δρόμος

 

Την αλλαγή πλεύσης με άλλη σύνθεση πολιτικών ζήτησε ο Κώστας Σκανδαλίδης μιλώντας στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ. «Πρέπει να λύσουμε μια αντίφαση» τόνισε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, και ζήτησε τη ριζική αναθεώρηση της μνημονιακής συνταγής στην αντιμνημονιακή Ελλάδα.

«Δεν μπορούμε να επαναφέρουμε τα εισοδήματα» στο επίπεδο των παρελθόντων ετών, αλλά μπορούμε να προωθήσουμε την φορολογική μεταρρύθμιση υποστήριξε ο κ. Σκανδαλιδης, περιγράφοντας 2 μέτωπα δράσης.

Το ένα μέτωπο είναι το ευρωπαϊκό, το άλλο είναι το εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης της χώρας, είπε ο Κ. Σκανδαλίδης και ζήτησε άμεσα να υπάρξει το «τέλος των μνημονίων και η αποχώρηση της Τρόικας»

Παράλληλα, ο κ. Σκανδαλιδης τόνισε την ανάγκη να υπάρξει ένας τρίτος δρόμος και επιπλέον ζήτησε την επιστροφή του ΠΑΣΟΚ στον προοδευτικό χώρο. «Δεν έχουμε κανένα λόγο να είμαστε με την ΝΔ και αυτό πρέπει να το ακούσει η αντιδεξιά μας βάση» τόνισε ο κ. Σκανδαλιδης.

Μιλώντας για την ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς σημείωσε ότι πρέπει να γίνει υπό προϋποθέσεις και να υπάρξουν θεσμικές διεργασίες αναφορικά με το ΠΑΣΟΚ, μέσα από την Κεντρική Επιτροπή. «Υπάρχει ένα όριο, ένα κόμμα που κατεβαίνει αυτόνομα 40 χρόνια στις εκλογες πρέπει να ρωτήσει τη βάση του» κατέληξε ο κ.Σκανδαλιδης.

 

Πηγή:real.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ