Σίμος Κεδίκογλου – Ελισάβετ Κατσαμάκη: Τα πρώτα 24ωρα στο σπίτι με την νεογέννητη κόρη τους

Η Ελισάβετ Κατσαμάκη, σύζυγος του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σίμου Κεδίκογλου, μιλά στη Realife για την γέννηση του δεύτερου παιδιού της οικογένειας και για τα συναισθήματα που κατακλύζουν το ζευγάρι.

Της ΚΟΡΥΝΑΣ ΜΑΝΤΑΓΑΡΗ

Τα Χριστούγεννα ήρθαν πιο νωρίς φέτος για την οικογένεια Κεδίκογλου, καθώς η Ελισάβετ Κατσαμάκη και ο Σίμος Κεδίκογλου ζουν τα πρώτα εικοσιτετράωρα στο σπίτι τους με τη νεογέννητη κορούλα τους. Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και η σύζυγός του τα ξημερώματα της Δευτέρας υποδέχθηκαν το δεύτερο παιδί τους, που ήρθε και τους γέμισε χαρά! Με μάτια που λάμπουν από ευτυχία, η Ελ. Κατσαμάκη μιλά αποκλειστικά στη Realife για τις πρώτες στιγμές στο σπίτι με την κόρη της. «Αισθάνθηκα ολοκληρωμένη, θέλαμε πο-λύ και μια κόρη και τώρα αισθανόμαστε ότι έχει συμπληρωθεί η ευτυχία μας. Και το πρώτο μας παιδί γεννήθηκε κοντά στα Χριστούγεννα, οπότε αυτά είναι τα δεύτερα πολύ ξεχωριστά Χριστούγεννα της ζωής μας με το καλύτερο δώρο ζωής. Θα περάσουμε τις γιορτές οικογενειακά και ήσυχα. Είμαστε και οι δύο πολύ χαρούμενοι».

 

Η μικρή γεννήθηκε 3.400 γραμμάρια, με φυσιολογικό τοκετό στο μαιευτήριο «Μητέρα», στις 5:50 τα ξημερώματα της Δευτέρας. Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων δεν έλειψε στιγμή από το πλευρό της συζύγου του.

«Στον τοκετό ήταν παρών ο άνδρας μου. Ο Σίμος δεν πρόλαβε να πει πολλά, όλα έγιναν πολύ γρήγορα, γέννησα σε μισή ώρα από τη στιγμή που έφτασα στο μαιευτήριο. Με το test COVID που έπρεπε να γίνει, μόλις που πρόλαβε να μπει όταν έβγαινε η μικρή κι έτσι δεν υπήρξε χρόνος για πολλές αντιδράσεις», λέει ευχαριστώντας τη γυναικολόγο της, Ισμήνη Μαυρίκου, που έφερε στον κόσμο και τον γιο της.

«Είναι πολύ νωρίς για να καταλάβουμε σε ποιον μοιάζει. Ο γιος μας ο Βασίλης είναι ακόμη τριών χρόνων και δεν νομίζω ότι έχει καταλάβει τι σημαίνει αδελφάκι. Είναι όμως ένα πολύ γλυκό αγοράκι και πιστεύουμε θα τη φροντίζει και θα είναι ένας καλός αδελφός. Περίμενα με ανυπομονησία να επιστρέψουμε σπίτι για να συστήσω το καινούργιο μέλος της οικογένειας στον γιο μου», λέει με τρυφερότητα. Ο βουλευτής και υφυπουργός της Ν.Δ. και το πρώην μοντέλο και νυν φωτογράφος παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2018 και απέκτησαν τον πρωτότοκο γιο τους στις 12 Δεκεμβρίου του 2018.

«Η αλήθεια είναι ότι ήθελα το δεύτερο παιδί κυρίως για τον Βασίλη, για να έχει πάντα μια οικογένεια ακόμη κι όταν μεγαλώσει – κάποια στιγμή οι γονείς μεγαλώνουν και φεύγουν από τη ζωή, είναι η φυσική εξέλιξη του ανθρώπου. Ηθελα να μεγαλώνει με μια αληθινή φίλη δίπλα του, που θα συμπορεύεται μαζί του και στο μέλλον. Ως μοναχοπαίδι, γνωρίζω πολύ καλά πόση μοναξιά μπορεί να βιώσει ένα παιδί μεγαλώνοντας αλλά και μετέπειτα στη ζωή. Το μόνο πραγματικό μας στήριγμα είναι μια ενωμένη οικογένεια. Και ποιος είναι πιο δικός μας άνθρωπος, που μας νοιάζεται πραγματικά, από αυτόν με τον οποίο μεγαλώσαμε μαζί. Ολα τα άλλα μπορεί να έρχονται και να παρέρχονται, η οικογένεια όμως μένει», δηλώνει συγκινημένη η Ελισάβετ Κατσαμάκη.

Τέλος, όσον αφορά το όνομα της νεογέννητης Κεδίκογλου, η ευτυχισμένη μανούλα δηλώνει στην «R» ότι μπορεί στο πρώτο παιδί να ακολούθησαν την παράδοση και να του έδωσαν το όνομα του πατέρα του Σίμου, του αείμνηστου Βασίλη Κεδίκογλου, ο οποίος είχε διατελέσει υπουργός και βουλευτής, αλλά στο δεύτερο θα πράξουν διαφορετικά. «Εχω σκεφτεί κάποια ονόματα, δεν έχω καταλήξει ακόμα, αλλά σίγουρα δεν θα ακολουθήσω τον παραδοσιακό τρόπο να διαλέξω όνομα παππούδων και γιαγιάδων», καταλήγει.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ