Σαντορινιός στον Realfm 97,8: Η αντιπολίτευση θέλει να πάμε με κιτρινισμό στις εκλογές

“Ήταν μία καλή και έντονη συζήτηση η οποία ανέδειξε από τη μία ένα πολιτικό σχέδιο και από την άλλη τον κιτρινισμό με τον οποίο θέλει η αντιπολίτευση να πάμε στις εκλογές”, είπε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας Νεκτάριος Σαντορινιός, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Στεφανία Κασίμη.

“Από τη μία εκφράστηκε μία πολιτική άποψη, ένα πολιτικό σχέδιο, μίλησε ο Πρωθυπουργός για το μέλλον της Ελλάδας, για το μέλλον της Ελλάδας εκτός μνημονίων, για αυτό που καταφέραμε να πετύχουμε ως ελληνικός λαός… Από την άλλη είχαμε μία συζήτηση με κιτρινισμό, με εξώφυλλα εφημερίδων οι οποίες μιλάνε μόνο με σκανδαλοθηρικά άρθρα και τίποτα άλλο”, σημείωσε ο κ. Σαντορινιός και πρόσθεσε:

“Ήρθε ο κ. Μητσοτάκης να μας μιλήσει για πράγματα που δεν έχουν σχέση με την πολιτική, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με αυτό που πρέπει να ακούσει ο Έλληνας… Από τη μία έχουμε τα μέτρα με τα οποία την επόμενη μέρα η χώρα πάει μπροστά και από την άλλη ένα γεγονός το οποίο συνέβη σε ένα κότερο, συνεργάτιδας του Πρωθυπουργού, η κ. Παναγοπούλου είναι δηλωμένη συνεργάτιδα του Πρωθυπουργού εδώ και δύο – τρία χρόνια. Δεν είχε να κρύψει απολύτως τίποτα”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ