Σαμαράς: Ψηφίζοντας αφήνουμε το παρελθόν

«Ψηφίζοντας, αφήνουμε πίσω το παρελθόν» είπε ο πρωθυπουργός στην συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, θέλοντας να δώσει στους βουλευτές του αλλά και στα κόμματα που τον στηρίζουν, το μήνυμα για τη σημασία που έχει η ψηφοφορία των μέτρων που θα έρθουν στη Βουλή.

Ο πρωθυπουργός, είπε ότι αυτά τα μέτρα είναι τα τελευταία και «δεν πρόκειται να ξανακοπούν συντάξεις και μισθοί». «Όλες οι προεκλογικές μας δεσμεύσεις ισχύουν στο ακέραιο» ανέφερε, υπογραμμίζοντας : «Θα αποκαταστήσουμε όλες τις αδικίες, αλλά πρώτα πρέπει να πιάσουμε τους στόχους».

Ο κ. Σαμαράς, ανέφερε όλα τα μέτρα, τα οποία πήρε η τρικομματική κυβέρνηση μέχρι τώρα και έκανε σαφή έκκληση προς την ΔΗΜΑΡ και τον κ. Κουβέλη να «προχωρήσουμε όλοι μαζί».  «Δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω τώρα, δεν θα επιτρέψουμε να πάμε σε έναν νέο εφιάλτη», ανέφερε.

Σε ότι αφορά τη δόση του δανείου, είπε ότι μόνον τα 8 δις ευρώ θα πάνε στους δανειστές μας, ενώ υπογράμμισε ότι  «η επανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών θα σώσει τις καταθέσεις» και θα φέρει κλίμα βεβαιότητας και επενδύσεις. 

 

Δείτε την ομιλία του πρωθυπουργού: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ