Σακελλαροπούλου: Επίσκεψη της ΠτΔ στην Προεδρική Φρουρά για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας

Την Προεδρική Φρουρά επισκέφθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Όπως δήλωσε η κυρία Σακελλαροπούλου: «Με χαρά βρίσκομαι σήμερα ανάμεσά σας, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Η τιμή και η ευθύνη που επωμίζεστε υπηρετώντας στην Προεδρική Φρουρά είναι μεγάλη και ο τρόπος που εκπληρώνετε τα καθήκοντά σας υποδειγματικός, προκαλώντας την εκτίμηση και τον θαυμασμό όλων μας», ανέφερε απευθυνόμενη στους Εύζωνες και τα στελέχη της Φρουράς και συνέχισε:

Σακελλαροπούλου

«Περάσαμε μια δύσκολη χρονιά, με την πανδημία να δοκιμάζει τις αντοχές μας. Ελπίζω όμως ότι φέτος θα επιστρέψουμε, επιτέλους, στην κανονικότητα. Όπως επανειλημμένα έχω τονίσει, η τήρηση των μέτρων και ιδίως ο μαζικός εμβολιασμός είναι μονόδρομος για την ελευθερία μας.

Εύχομαι ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2022, με υγεία και δύναμη. Θερμές ευχές προς τις οικογένειες και τους οικείους σας».

Νωρίτερα, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας συμμετείχε στη Δοξολογία για τον εορτασμό του νέου έτους στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, στην οποία χοροστάτησε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ