Ρουσόπουλος στον Realfm 97,8: Η νέα κοινοβουλευτική ομάδα και ο ΣΥΡΙΖΑ θα διαφωνούν στη Βουλή;

«Αύριο θα έχουμε συνεδρίαση στη Βουλή με πρόταση ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση των Τεμπών. Αναρωτιέμαι εφόσον αύριο εφόσον αύριο έχει ήδη σχηματιστεί η νέα κοινοβουλευτική ομάδα, θα υπάρχει διαφορά στην τοποθέτηση του ΣΥΡΙΖΑ με το κομμάτι που έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ; Βλέπω ότι η ομάδα που αποχωρεί ουσιαστικά προτάσσει εσωκομματικές διαδικασίες δημοκρατίας ή μη. Στο κοινοβούλιο περιμένω να δω, θα διαφωνούν; Θα έχουν πιο σκληρή αντιπολίτευση; Γιατί οι θέσεις υποθέτω απέναντι στην κυβέρνηση θα είναι ίδιες, δεν έχουν αλλάξει» δήλωσε ο Θόδωρος Ρουσόπουλος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου με τον Αντώνη Δελλατόλα στον Realfm 97,8.

«Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πέραν της όποιας εσωκομματικής αντιπαράθεσης, κατά πόσον θα έχουμε και διαφορετική πολιτική προσέγγιση στα θεσμικά ζητήματα και κατά της κυβέρνησης από τη νέα ομάδα» σημείωσε.

«Εγώ δεν λέω ότι όλοι όσοι δηλώνουν χαμηλά εισοδήματα ή κάτω από 10.000, δηλώνουν ψευδώς εισοδήματα. Γίνεται μια προσπάθεια να παταχθεί η φοροδιαφυγή» ανέφερε σχετικά με το φορολογικό νομοσχέδιο. «Δεν πρέπει να γίνει ισοπέδωση. Όταν γίνονται έλεγχοι σε βάθος, δεν γίνεται τσουβάλιασμα» συμπλήρωσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ