Ρωμανός στον Realfm: Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει την λαϊκίστικη ρητορική στην οποία έχει μάθει όλα αυτά τα χρόνια

“Από τα σχολεία, τον τουρισμό, ακόμα και την πρώτη απόφαση για τα καρναβάλια, πάντα ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν απέναντι όταν παίρναμε μια απόφαση που σκλήραινε τα μέτρα να το πω έτσι, μας έλεγε ότι καταστρέφουμε την οικονομία. Όταν παίρναμε αντίθετη απόφαση μας έλεγε ότι δεν έχετε καμία υγειονομική πρόνοια κ.ο.κ., το ίδιο κάνει και τώρα. Φυσικά η κατάσταση είναι δυναμική, βλέπετε τι γίνεται σε όλη την Ευρώπη, κινούμαστε στοχευμένα και σε πραγματικό χρόνο για να λύσουμε τα προβλήματα με το λιγότερο δυνατό κόστος για την οικονομία και με την καλύτερη δυνατή προστασία για την υγειονομική εικόνα της χώρας” είπε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Αυτό κάναμε από την πρώτη ημέρα και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε, την ίδια στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει την λαϊκίστικη ρητορική στην οποία έχει μάθει όλα αυτά τα χρόνια” πρόσθεσε.

“Τον εμβολιασμό τον διαχειρίζεται κεντρική η ΕΕ, άρα δεν εξαρτάται από εμάς ως Ελλάδα. Κινούμενοι ως ΕΕ έχουμε το μέγιστο δυνατό όφελος και όσον αφορά την πίεση που μπορούμε να ασκήσουμε για τον χρόνο και όσον αφορά στην τιμή και στην ποσότητα, που θα είναι ίδια αναλογικά για όλες τις χώρες της Ευρώπης και την ίδια ημέρα θα έρθει η πρώτη παρτίδα. Θυμίζω ότι όταν ο κ. Κικίλιας έλεγε αυτό που ακριβώς επιβεβαιώνεται σήμερα, μιλούσαν από τον ΣΥΡΙΖΑ για εμπόριο ελπίδας. Τελικά επιβεβαιώθηκε, προφανώς θα επιθυμούσαμε όλοι να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερη η πρώτη παρτίδα, αλλά είναι σημαντικό ότι με αυτή την ποσότητα θα καλύπτεται το υγειονομικό προσωπικό που θα είναι και οι πρώτοι που θα εμβολιαστούν” υπογράμμισε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ