Ρήγας: Τα μετρά που υλοποιούνται αυτή τη στιγμή είναι και πρέπει να είναι τα τελευταία

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση για οτιδήποτε που αλλάζει τον προσανατολισμό των μέτρων και της συμφωνίας», αναφέρει σχολιάζοντας την αναστάτωση που προκλήθηκε με το αφορολόγητο ο Παναγιώτης Ρήγας.

Μιλώντας στον focus fm ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζει πως «ο κ. Παπαδημητρίου θα το είπε ως αντίληψη αλλά δεν υπάρχει καμία τέτοια πολιτική βούληση. Τα μετρά που υλοποιούνται αυτή τη στιγμή είναι και πρέπει να είναι τα τελευταία, για να μπορέσει η χώρα να σταθεί και πάλι στα πόδια της» σημείωσε.

Αναφορικά με το πόρισμα της εξεταστικής για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ ο Παναγιώτης Ρήγας είπε : «Αποδείχθηκε από το πόρισμα ότι οι τράπεζες δάνειζαν με αέρα τα κόμματα τα ΜΜΕ υποστήριζαν τις ασκούμενες πολιτικές εξυπηρετώντας την επικοινωνιακή πολιτική των 2 κομμάτων και τα πολιτικά κόμματα έπαιρναν θαλασσοδάνεια μέσω διορισμένων διοικήσεων των τραπεζών, αυτό ήταν το τρίγωνο που αποτυπώθηκε πλήρως από τις καταθέσεις.»

«Μέσα από τη διερεύνηση, για τα μη πολιτικά πρόσωπα, εάν αποδεχτεί ότι έχουν ευθύνη πολιτικά πρόσωπα τότε θα το στείλει ο εισαγγελέας στη Βουλή»

Με αφορμή τη συμπλήρωση 2 χρόνων κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε : «Για κανένα δεν ήταν εύκολη όλη αυτή η κατάσταση την οποία ζήσαμε και την επιλογή που κάναμε. Είμαι πεπεισμένος όμως πως η επιλογή που κάναμε ήταν η καλύτερη και για την κοινωνία και τον χώρο της Αριστεράς. Εάν επιτρέπαμε αυτή τη καταστροφική πορεία δεν θα μας το συγχωρούσε κάνεις, πήραμε την ευθύνη και όλο το κόστος».

Διαβάστε επίσης:

Ο Σπίρτζης στον Realfm 97,8 για τη διαπραγμάτευση: Δεν θα υπάρχει η παραμικρή υποχώρηση

Φωτήλας: Συστρατεύομαι με τη Νέα Δημοκρατία – ΒΙΝΤΕΟ

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ