Ρήγας στον Realfm 97,8: Ο κ. Καμμένος ας μην χύνει την καρδάρα κάθε λίγο και λιγάκι – Δεν το αξίζουμε, είχαμε μια συμμαχία

“Έκανα μια δήλωση συγκεκριμένη. Και την προηγούμενη και την τωρινή ηγεσία στηρίζουμε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου. Θεωρούμε όλους τους αξιωματικούς όταν έχουν φτάσει στα ανώτατα κλιμάκια, ικανούς. Από εκεί και πέρα δεν θα μεταφέρω ποτέ μια τέτοια μικροκομματική εκμετάλλευση στον χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων. Τον εκτιμώ, τον αγαπάω, και θα στηρίξω την προσπάθεια που γίνεται και δεν μας αφορά κανένα θέμα άλλης μορφής είτε πολιτικό είτε οτιδήποτε άλλο. Είμαι σαφής και με αυτή την αντιμετώπιση που έχουμε με τον κ. Αποστολάκη, υπάρχει αποδοχή από τις Ένοπλες Δυνάμεις. Τελεία σε αυτό. Από εκεί και πέρα ο κ. Καμμένος ας μην χύνει την καρδάρα κάθε λίγο και λιγάκι. Δεν το αξίζουμε, είχαμε μια συμμαχία, η οποία οδήγησε, το τιμώ αυτό, την χώρα στην έξοδο από την κρίση. Προφανώς υπήρχαν πολιτικές διαφορές σε άλλα θέματα και το γνωστό θέμα με τη Συμφωνία των Πρεσπών” είπε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Παναγιώτης Ρήγας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Λέμε για υποτιθέμενο σκάνδαλο Πετσίτη, πρώτον να δούμε αν υπάρχουν χρήματα, δεύτερον έχει πάει στην εισαγγελία και κάνει τη διερεύνηση, τρία είναι μια προσωπική υπόθεση και το εννοώ αυτό. Άρα να τιμωρηθεί και επιμένω σε αυτό, πλήρη διαφάνεια και το έχουμε πει όλοι οι υπουργοί, να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία. Εμείς το λέμε. Ας μας πει η ΝΔ μιλάει κανείς για το πρόσωπο με την υπόθεση παιδεραστίας; Μιλάει κανείς ότι συνομιλούσαν στελέχη της με κύκλωμα εκβιαστών; Μιλάει κανείς για τον κ. Μαντούβαλο και ότι έχει καταδικαστεί για το παραδικαστικό; Μιλάει κανείς για όσα συνέβησαν με τις Offshore; Μιλάει κανείς για τον Κήρυκα Χανίων; Αυτό δεν υπάρχει πουθενά ούτε στη δημόσια σφαίρα την δημοσιογραφική. Αυτά πρέπει να απαντηθούν” ανέφερε.

“Ο κ. Καλογρίτσας δεν με αφορά εμένα, ο κ. Παππάς το είπε ο ίδιος. Είπε όλα στον αέρα, έχει πει να διερευνηθεί και ότι είναι για τον κ. Πετσίτη ως πρόσωπο” και πρόσθεσε “ο κ. Μαρινάκης αν βγάζεις και λες οτιδήποτε προς τα έξω πρέπει εσύ να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας, δεύτερον μίλησε και είπε ότι συναντιόταν με μέλη της κυβέρνησης, δηλαδή τι σημαίνει αυτό μας λέει ότι όποιον πλησιάζει για να κουβεντιάσει με θεσμικό τρόπο, αυτόν τον άνθρωπο θα τον λερώσεις αυτό θέλει να μας πει. Επειδή ο ίδιος είναι λερωμένος. Δεν γίνεται έτσι. Δεν μπορεί να λέμε ότι δεν συναντιέται η κυβέρνηση με τους επιχειρηματίες, με θεσμικούς και από την άλλη μεριά αν συναντηθεί για να ακούσει ταυτόχρονα είναι και λερωμένος. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Εδώ πρέπει να αποδείξει ο καθένας αν όντως υπάρχει οποιαδήποτε άλλη συναλλαγή πέρα του θεσμικού ρόλου που έχουμε ως υπουργοί ή συνολικά ως κυβέρνηση”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ