Ρήγας: Αυθεντικός εκφραστής των κοινωνικών αναγκών ο ΣΥΡΙΖΑ

«O ΣΥΡΙΖΑ, θα σταθεί στο πλευρό της κυβέρνησης και του ελληνικού λαού, ώστε να είναι ο αυθεντικός εκφραστής των κοινωνικών αναγκών προς την κυβέρνηση» τονίζει ο νέος γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, Πάνος Ρήγας.

Ο κ.Ρήγας, σε δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, επισημαίνει την προτεραιότητα για οργανωτική ανάπτυξη του ΣΥΡΙΖΑ, για πλατύ άνοιγμα του κόμματος στην κοινωνία, ανασυγκρότηση και μαζικοποίηση της Νεολαίας, στην πορεία προς το συνέδριο. 

Στόχος, υπογραμμίζει ο κ. Ρήγας, η κινητοποίηση της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας σε κατεύθυνση δημοκρατικής και παραγωγικής αναγέννησης της χώρας.

Ολόκληρη η δήλωση του Πάνου Ρήγα:

«Να ευχαριστήσω την ΚΕ για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου για τη δύσκολη επόμενη περίοδο. Ελπίζω, με τη βοήθεια και τη συλλογική προσπάθεια όλων μας, να φανούμε αντάξιοι των απαιτήσεων που έχει αυτή τη στιγμή η κοινωνία, από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ελληνικός λαός με την ετυμηγορία του έδωσε εντολή σταθερότητας, μια ισχυρή εντολή για κυβέρνηση τετραετίας. Μέσα στην τετραετία, πέρα από την εφαρμογή όσων συμφωνήθηκαν, προκειμένου να ξεφύγουμε από τη βάσανο της επιτροπείας, θα ξεκινήσουμε μια μεγάλη πορεία ρήξεων, τομών και μεταρρυθμίσεων, ώστε να αλλάξουμε ριζικά την Ελλάδα. Να αποκαταστήσουμε τις αδικίες, να ξεριζώσουμε ριζωμένες αντιλήψεις στο κράτος και την κοινωνία, να κινητοποιήσουμε τη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία σε μια κατεύθυνση δημοκρατικής και παραγωγικής αναγέννησης της χώρας.

Το κόμμα, ο ΣΥΡΙΖΑ, θα σταθεί στο πλευρό της κυβέρνησης και του ελληνικού λαού ώστε να είναι ο αυθεντικός εκφραστής των κοινωνικών αναγκών προς την κυβέρνηση. Στην πορεία προς το συνέδριο, θα γίνει προσπάθεια για ένα πλατύ άνοιγμα του κόμματος, για να μπορέσουμε με την ενεργό συμμετοχή του λαού να υλοποιήσουμε το σχέδιο του μετασχηματισμού του παραγωγικού και κοινωνικού μοντέλου της ελληνικής οικονομίας.

Θα ξεκινήσει άμεσα κεντρική πολιτική καμπάνια για οργανωτική ανάπτυξη του ΣΥΡΙΖΑ σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας, τους εργασιακούς χώρους και παράλληλα η ανασυγκρότηση και μαζικοποίηση της Νεολαίας, για μια Νεολαία ριζοσπαστική και αριστερή που θα αντανακλά τους προβληματισμούς και τις αγωνίες των νέων ανθρώπων».

Διαβάστε επίσης:

Ρήγας: Δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ