Ρεπούση: Η ΔΗΜΑΡ δεν είναι συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ

Την κομματική αυτοτέλεια της ΔΗΜΑΡ υπερασπίστηκε η Μαρία Ρεπούση με δηλώσεις της στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm κρατώντας αποστάσεις από τις φήμες «περί προσχώρησης» στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Πρέπει να καταλάβουμε ότι έχουμε να κάνουμε με διαφορετικές κομματικές οντότητες. Δεν έχουμε να κάνουμε με διαφορετικές τάσεις ή συνιστώσες, αλλά με δύο διαφορετικά κόμματα. Το ένα είναι της αξιωματικής αντιπολίτευσης και έρχεται πρώτο στις δημοσκοπήσεις, για να κυβερνήσει τον τόπο, και η ΔΗΜΑΡ, που είναι δυστυχώς ένα μικρό κόμμα, αλλά είναι κάτι διαφορετικό, μια διαφορετική κομματική οντότητα που συζητάει με τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως και με τους Οικολόγους Πράσινους, τα ζητήματα της προγραμματικής σύγκλισης και μιας κοινής εκλογικής καθόδου.

Αυτά τα θέματα συζητάμε. Δεν μπορεί λοιπόν ο κ. Τσίπρας – και εξάλλου διαψεύστηκε αυτό με επίσημη ανακοίνωση της Κουμουνδούρου – να πει κάτι περί διάλυσης της ΔΗΜΑΡ κτλ. Δεν είναι συνιστώσα. Συνιστώσα σημαίνει ένταξη στον ίδιο κομματικό χώρο, ότι είμαι μέσα στο ίδιο κόμμα και αποτελώ ιδιαίτερη έκφρασή του και φτιάχνω συνιστώσα. Δεν έχουμε να κάνουμε με αυτό. Έχουμε να κάνουμε με ένα διαφορετικό κόμμα, που είναι η ΔΗΜΑΡ», σημείωση η βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ