Ρένα Δούρου: Επισκέφτηκε το Γενικό νοσοκομείο Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμων»

Επίσκεψη στο νοσοκομείο Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμων» πραγματοποίησε η επικεφαλής της Δύναμης Ζωής και πρώην περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου όπου διαπίστωσε την καθυστέρηση «με κρίσιμο κόστος για τους πολίτες ειδικά σε περίοδο πανδημίας» της εγκατάστασης του σύγχρονου ιατρομηχανολογικού εξοπλισμού του προγράμματος των 40 εκατ. ευρώ που προώθησε η Διοίκηση της Δύναμης Ζωής.

Η κα Δούρου, σύμφωνα με ανακοίνωση της Δύναμης Ζωής, συζήτησε με τον διοικητή του νοσοκομείου Αναστάσιο Μύτογλου και ενημερώθηκε για τις καθυστερήσεις που αφορούν στο μοναδικό στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας, cyber-knife, στα μηχανήματα της μονάδας τεχνητού νεφρού, στα αναισθησιολογικά μηχανήματα, στη μονάδα παραγωγής οξυγόνου κ.α.

“Είναι χρέος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να έχει λόγο και να παρεμβαίνει για την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας. Έτσι καταλαβαίναμε κι έτσι καταλαβαίνουμε την αποστολή μας – έμπρακτα στο πλευρό του πολίτη, της κοινωνίας”, παρατήρησε η Ρένα Δούρου, αναφερόμενη στις νομοθετικές παρεμβάσεις και οι συνολικές διαδικασίες που προώθησε ως περιφερειάρχης προκειμένου να καταστεί εφικτή η χρηματοδότηση από ιδίους πόρους και η υλοποίηση του προγράμματος ενίσχυσης των νοσοκομείων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ