Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Το πρόσωπο που θα εκδηλώσει διαθεσιμότητα για υποψηφιότητα απέναντι στον Κασσελάκη

Σε λίγα λεπτά ξεκινούν οι συνεδριακές διαδικασίες στο κλειστό του Tae Kwon Do οι οποίες θα αρχίσουν με την ομιλία του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη όμως, την τελευταία στιγμή, η παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα είναι αυτή που έχει «ταράξει τα νερά» και η μονοπωλεί το ενδιαφέρον στις συζητήσεις μεταξύ στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Με δεδομένη την αναφορά που έκανε πριν από δύο 24ωρα ο Στέφανος Κασσελάκης στην πολιτική γραμματεία του κόμματος δείχνοντας προσφυγή στη βάση σε περίπτωση αμφισβήτησής του, με την παρέμβασή του αυτή τη στιγμή ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, τον καλεί να πράξει ακριβώς αυτό και να προσφύγει στη βάση.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πιθανό είναι επίσης, κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου να υπάρξει πρόσωπο το οποίο θα θέσει ενώπιον των συνέδρων το ζήτημα της προσφυγής στη βάση και θα εκδηλώσει τη διαθεσιμότητα του για υποψηφιότητα απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη.

Οι εξελίξεις προμηνύονται πλεον ραγδαίες και υπάρχει ξεχωριστό ενδιαφέρον για κάθε μία παρέμβαση, ομιλία, θέση που θα ακούσουμε από τα στελέχη του κόμματος. Αναμένεται η ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη ώστε να φανεί πώς θα τοποθετηθεί για το κόμμα, τις πολιτικές προτεραιότητες αλλά τώρα πια – ακόμα περισσότερο – πώς θα τοποθετηθεί απέναντι στην παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ