Πυρά Παπαρήγα κατά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Πυρά Παπαρήγα κατά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Για διπολισμό της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε λόγο η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, τονίζοντας μάλιστα ότι διευρυνθεί ο κορμός του ΣΥΡΙΖΑ, με τον μεγάλο κορμό των στελεχών του ΠΑΣΟΚ, των μηχανισμών του ΠΑΣΟΚ.

 

“Τώρα πραγματικά στην Έλλαδα έχουμε κάτι το σχετικά καινούργιο. Έχουν διαμορφωθεί δύο πόλοι, ο ένας είναι με κορμό τη Νέα Δημοκρατία και άλλος με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ. Και προσέξτε, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ακριβώς ο ΣΥΡΙΖΑ που ξέραμε, ο ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή που είχε προκύψει από την διάσπαση του Κομμουνιστικού Κόμματος. Αυτή την στιγμή έχει διευρυνθεί, δεν λέμε για την βάση, γιατί η βάση ενός κόμματος μπορεί να διευρυνθεί απότομα και με φτωχά λαϊκά στρώμματα κλπ., αλλά έχει διευρυνθεί ο κορμός του ΣΥΡΙΖΑ, με τον μεγάλο κορμό των στελεχών του ΠΑΣΟΚ, των μηχανισμών του ΠΑΣΟΚ, της εργατικής αριστοκρατίας, της συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας, της κυβερνητικής γραφειοκρατίας, της ΠΑΣΟΚικής και με ένα σημαντικό τμήμα ανώτερων μεσαίων στρωμάτων, τα οποία βεβαίως και αυτά, τα ανώτερα μεσαία στρώματα, χτυπιούνται από την κρίση… “, δήλωσε η Αλέκα Παπαρήγα μιλώντας στον Βόλο, υπογραμμίζοντας ότι αυτός ο διπολισμός είναι μία εξασφάλιση του συστήματος για τα επόμενα χρόνια.

Η Γ.Γ. του Κ.Κ.Ε., στην ομιλία της στην πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος στην Μαγνησία, τόνισε ότι ο “λαός δεν έχει εναλλακτικές λύσεις στα χέρια του πολλές, έχει μία: Να καταργήσει την εξουσία του κεφαλαίου, να καταργήσει τη εξουσία των μονοπωλείων, να την ανατρέψει και να την καταργήσει και να εγκαθιδρύσει τη δική του εξουσία”.

 

 

 

 

Πηγή:e-volos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ