Πυρά για τον διορισμό Παπουτσή

Πυρά για τον διορισμό Παπουτσή

 

“Ο Σαμαράς αξιοποιεί τα διεφθαρμένα υλικά του ΠΑΣΟΚ” τονίζουν σε κοινή τους ανακοίνωση ο ΓΓ του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και Ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος, καθώς και οι βουλευτές της «Νέας Μέρας»  Γιάννης Κουράκος και Νίκος Σταυρογιάννης, σχετικά με τον διορισμό του Χρήστου Παπουτσή ως εκπροσώπου της χώρας στην Παγκόσμια Τράπεζα.

 

“Την ώρα που το σύνολο του Ελληνικού λαού δοκιμάζεται, που ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης δηλώνει ανερυθρίαστα ότι θα υπερασπιστεί τη δικαιοσύνη στο μέτρο που του επιτρέπουν οι περιστάσεις, σχετικά με τις απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, η Κυβέρνηση συνεχίζει να λειτουργεί στα πρότυπα της αποτυχημένης μεταπολιτευτικής κομματοκρατίας”, σημειώνεται στην ανακοίνωση.

“Η Κυβέρνηση του Α. Σαμαρά αποκαθιστά το φθαρμένο σύστημα του ΠΑΣΟΚ διορίζοντας τον κ. Παπουτσή ως εκπρόσωπο της χώρας στην Παγκόσμια Τράπεζα. Ο Υπουργός του «Σάμινα», «αξιοκρατικά», αποκαθίσταται στην πιο κρίσιμη για τη χώρα περίοδο σε μια εξόχως τεχνοκρατική θέση. Το ρητό του «άρχειν δια του παραδείγματος» φαντάζει άγνωστο στον κ. Σαμαρά που ιεραρχεί ως προτεραιότητα τις ενδοκυβερνητικές ισορροπίες ώστε να παρατείνει τον Πρωθυπουργικό του βίο”, επισημαίνεται. 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ