Πυρ ομαδόν κατά Πολάκη στη Βουλή

Του Γιώργου Λυκουρέντζου

Δριμεία επίθεση κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη εξαπολύει από τη Βουλή η αντιπολίτευση με αφορμή το περιστατικό αποκάλυψης των διαλόγων της συνομιλίας του με τον Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα.

Ο τομεάρχης Δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Παναγιωτόπουλος υποστήριξε ότι ο κ. Πολάκης διέπραξε κακουργηματική πράξη που δεν καλύπτεται από καμία βουλευτική ασυλία. “Κι όμως, δεν έκανε κανείς τίποτα, δεν συγκινήθηκε καμία εισαγγελική αρχή της χώρας. Κανείς δεν έκρινε επιβεβλημένο να κάνει κάτι. Η δικαιοσύνη παρακολουθεί αμήχανη και η κυβέρνηση προφανώς ταυτίζεται αφού καλύπτει πλήρως τις πράξεις του εκλεκτού στελέχους της” είπε ο κ. Παναγιωτόπουλος.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ο οποίος υποστήριξε ότι η κυβέρνηση καλύπτει τον πολιτικό τραμπουκισμό του κ.Πολάκη: “Μόνο σε καθεστώτα Όρμπαν και Μαδούρο μπορεί εκβιάζεται και να απειλείται ο κεντρικός τραπεζίτης από έναν Υπουργό, γνωστό εκβιαστή, με κουτσαβάκικες αντιλήψεις και συνεχείς συκοφαντικές επιθέσεις ακόμα και εναντίον νεκρών. Όμως εδώ, απολαμβάνει συστηματικά την εύνοια της αυλής του Πρωθυπουργού, την προστασία του κομματικού μηχανισμού” είπε.

Πηγή: Real.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ