Ψηφίζει τα μέτρα το ΠΑΣΟΚ

Ψηφίζει τα μέτρα το ΠΑΣΟΚ

Εξαιρετικά κρίσιμη κρίνεται η συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ που συγκαλεί την Τρίτη ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Ευαγγέλος Βενιζέλος έχει αποφασίσει να εισηγηθεί την ψήφιση των μέτρων, θέση που αναμένεται να διατυπωθεί και επισήμως στην συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας.

“Το ΠΑΣΟΚ θα διατυπώσει επίσημα αύριο τη θέση του, ως εγγυητής της πολιτικής σταθερότητας και της εθνικής στρατηγικής για την οριστική έξοδο της χώρας από την κρίση, με ασφάλεια και προοπτική”, λένε στην Ιπποκράτους, και επαναλαμβάνουν ότι στηρίζουν την κυβέρνηση που έχει σχηματιστεί με ορίζοντα τετραετίας. Είναι χαρακτηριστικό ότι για πρώτη φορά το ΠΑΣΟΚ διαχωρίζει πλήρως τη θέση του από τη Δημοκρατική Αριστερά. “Το ΠΑΣΟΚ δεν εξαρτά τη δική του στάση από τη στάση της ΔΗΜΑΡ που βρίσκεται για πρώτη φορά αντιμέτωπη με τις ευθύνες δύσκολων εθνικών αποφάσεων”, τονίζουν κύκλοι της Ιπποκράτους.

 

Σημειώνεται ότι ο κ. Βενιζέλος συγκαλεί την συνεδρίαση πριν από την ψηφοφορία στο ν/σ για τις αποκρατικοποιήσεις, πριν την κατάθεση του προϋπολογισμού και πριν την τελική διαμόρφωση και την κατάθεση του εφαρμοστικού νόμου με τα δημοσιονομικά μέτρα και τις διαρθρωτικές αλλαγές.

Η συνεδρίαση έχει προγραμματιστεί για τις 11πμ το πρωί και θα ακολουθήσει στις 4 μμ η ακρόαση του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ σχετικά με το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων, ενώ στις 6μμ είναι προγραμμαισμένη η συζήτηση στην  Ολομέλεια για την σχετική τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ