Προβληματισμένοι «γαλάζιοι» βουλευτές για το γάλα

Προβληματισμένοι «γαλάζιοι» βουλευτές για το γάλα

Απρόθυμοι να στηρίξουν την ρύθμιση για το γάλα εμφανίζονται αρκετοί βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Ήδη ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάξιμος Χαρακόπουλος έχει εκφράσει την αντίρρησή του και διαμηνύει ότι μπορεί να φθάσει μέχρι και την παραίτηση αν τελικά κατατεθεί η ρύθμιση.

Σύμφωνα με όσα μετάδωσε η Λώρα Ιωάννου, στον Real Fm, το κλίμα για τον κ. Χαρακόπουλο έχει επιβαρυνθεί εδώ και καιρό καθώς δεν έχει κληθεί σε καμία διαπραγμάτευση. Ο αναπληρωτής υπουργός περιμένει να ολοκληρωθεί η Σύνοδος Κορυφής προκειμένου να ανακοινώσει την απόφασή του. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Real Fm, θέλει να επιστρέψει ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς από τις Βρυξέλλες για να συναντηθούν.

Εκτός όμως από τον Μάξιμο Χαρακόπουλο και ο Γιώργος Βλάχος είναι αρκετά προβληματισμένος από τη σχετική ρύθμιση και βάζει ως «κόκκινη» γραμμή να παραμείνει το φρέσκο γάλα πέντε ημερών.

Επίσης, βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που προέρχονται από κτηνοτροφικές περιοχές είναι προβληματισμένοι και έχουν ζητήσει συνάντηση με τον υπουργό Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη. Μεταξύ αυτών ο Ιορδάνης Τζαμτζής, ο Γιάννης Καράμπελας, η Φωτεινη Αραμπατζη και ο Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος.

 

Ακούστε το ηχητικό:

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ